Η δράση «The Monstera Project vol 1. Discussing and Sharing Sustainability in Fashion and The Part We Play in It & Crafting-Mending Circle» αποτελεί τη 2η δεύτερη παράλληλη συμμετοχή του φετινού προγράμματος φιλοξενίας theYard.Residency.24 του Κέντρου Παρασταστικών Τεχνών ΜΙΤΟΣ.

Το The Monstera Project ξεκίνησε όταν η Έλενα Γαβριήλ και η Αριάνα Μαρκουλίδου βρήκαν κοινό ενδιαφέρον στην ένδυση και βιωσιμότητα ρούχων. Έρχονται από τον χώρο του επαγγελματικού χορού και είναι αυτοδίδακτες στην ραπτική, αυτό τους δίνει μια μοναδική εικόνα στις κατασκευές τους. Στο theYard.Residency.24 θα μοιραστούν τη φιλοσοφία και τις γνώσεις τους σχετικά με τη βιώσιμη και ηθική ένδυση, μέσα από τρεις δράσεις.

«Σε αυτή την πρώτη συνάντηση θα συζητήσουμε μερικά ενδιαφέροντα θέματα, όπως η γρήγορη μόδα, οι συνέπειες της και η βιωσιμότητα στην ένδυση, ενώ την ιδια ώρα θα διασκεδάσουμε με ένα μοναδικό τρόπο. Αναρωτηθήκατε ποτέ πως μπορείτε να αξιοποιήσετε τις παλιές σας κάλτσες με τρύπες; Ελάτε να σας δείξουμε! Μάθετε δημιουργικούς και πρωτοποριακούς τρόπους να επιδιωρθώνετε τις τρύπιες κάλτσες σας. Βρείτε και φέρτε μαζί σας μερικές κάλτσες που χρειάζονται επιδιόρθωση και τις αγαπημένες σας χρωματιστές κλωστές για να προσθέσετε τη προσωπική σας πινελιά. Όλ@ είναι ευπρόσδεκτ@ ανεξαρτήτως εμπειρίας και γνώσης. Ελάτε μαζί μας για μια ενημερωτική και δημιουργική εμπειρία με την ομάδα “The Monstera Project”.»

Συνιδρύτρια Monstera Project/ χορεύτρια/ περφόρμερ/ δημιουργός: Αριάνα Μαρκουλίδου. Συνιδρύτρια Monstera Project/ χορεύτρια/ περφόρμερ/ εκπαιδεύτρια γιόγκα: Έλενα Γαβριήλ. Τεχνική υποστήριξη: Πάνος Μπάρτζης

  • Λεμεσός, Ξυδάδικο, Κυριακή 14 Απριλίου, 4-7μ.μ. 99881949