Δεν είχαμε την ψευδαίσθηση ότι οι αντιπρόσωποι του κυπριακού λαού είναι τίποτα σπουδαίο κι αυτό φαίνεται αν επισκεφτεί κανείς τη Βουλή και τους παρακολουθήσει πίσω από τις κάμερες (βλ. Ανδρέας Θεμιστοκλέους). Δεν γενικολογούμε, μα η καταγγελία του εκπροσώπου Τύπου και κοινοβουλευτικού συνεργάτη του ΕΛΑΜ, Γεάδη Γεάδη, είναι μια επιβεβαίωση.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον κ. Γεάδη, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ, Γιώργος Λουκαΐδης, ντύθηκε «Θεμιστοκλέους» σε επίσημο δείπνο της Βουλής. Ενώπιον συνεργατών του και της Προέδρου του σώματος, προσέβαλε τον κ. Γεάδη, μα και τις καθαρίστριες, θεωρώντας τον εαυτό του ως κάτι ανώτερο, που δεν μπορεί να συντρώει με την… πλέμπα (=λαός).

Ο κ. Λουκαΐδης, που στα νιάτα του εντρύφησε στον εκφοβισμό των πολιτικών του αντιπάλων, δεν άντεξε που ο κ. Γεάδης εκπροσώπησε το κόμμα του στο επίσημο δείπνο προς τιμήν των μελών της Ουγγρικής Εθνοσυνέλευσης και… αγανακτισμένος, έδειξε τον νου του: «Θα έρχονται και οι καθαρίστριες τώρα στα γεύματα της Βουλής; Άλλη φορά να στείλω την καθαρίστριά μου!». Προφανώς, ο Λουκαΐδης πρέπει να απολογηθεί, όχι μόνο στον Γεάδη, μα σε όλους τους κοινοβουλευτικούς συνεργάτες, αλλά και στις καθαρίστριες. Οι οποίες, ούσες μέρος του λαού, θα μπορούσαν να προσφέρουν πολύ περισσότερα από τους λούμπεν εξουσιαστές που αντιπροσωπεύουν τάχα τους πολίτες στο κοινοβούλιο.

ΑΛ.ΜΙΧ.