Σε συναγερμό τέθηκάν οι Αρχές λίγο μετά από τις 7:30 το πρωί στην επαρχία Αμμοχώστου, έπειτα από πληροφορία για τραυματισμένο πρόσωπο 41 ετών σε αυλή οικίας, επειτα από καβγά με άλλο πρόσωπο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Αστυνομία, τα δύο πρόσωπα φέρεται να καβγάδισαν μεταξύ τους ενώ 38χρονος φέρεται να ανέσυρε μαχαίρι και να τραυμάτισε τον δεύτερο.

Ο 41χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, ενώ οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ως σοβαρή, αφού φέρει πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι. Σημειώνεται ότι ο τραυματίας διασωληνώθηκε και εισήχθη εσπευσμένα στο χειρουργείο.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας Αμμοχώστου, Στηβ Θεοδούλου, γύρω στις 8.15 λήφθηκε δεύτερη πληροφορία που έκανε λόγο για άγνωστο άνδρα ο οποίος βρέθηκε σε υποδοχή ξενοδοχείου κρατώντας μαχαίρι και στην προσπάθειά του να διαφύγει πήδηξε από περιτοίχισμα ξενοδοχείου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πόδι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαχαιρώματα τα ξημερώματα στη Λεμεσό με τρεις τραυματίες

Λίγο αργότερα, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο και ο 38χρονος που φέρεται να εμπλέκεται στο επεισόδιο ο οποίος επίσης νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο αφού υπέστη κάταγμα στο πόδι.

Οι δύο σκηνές απεκόπησαν από την Αστυνομία και «διερευνάται η διασύνδεση των δύο τραυματισμών».