Την εξάρθρωση μεγάλου κυκλώματος κοκαΐνης εκτιμούν ότι πέτυχαν τα μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών στη Λεμεσό, μετά και τις συλλήψεις τεσσάρων Νιγηριανών που αφίχθηκαν πρόσφατα στο νησί, με σκοπό να στήσουν κύκλωμα εμπορίας σκληρών ναρκωτικών.

Οι πληροφορίες που έφτασαν το τελευταίο διάστημα στα χέρια της ΥΚΑΝ Λεμεσού και έκαναν λόγο για κύκλωμα και διακίνηση σκληρών ναρκωτικών, επαληθεύτηκαν. Με μεθοδευμένες κινήσεις και μετά από πολύωρες παρακολουθήσεις των υπόπτων, τα μέλη της ΥΚΑΝ Λεμεσού έθεσε το απόγευμα της Πέμπτης σε εφαρμοστή το σχέδιο τους, κάνοντας έφοδο στην οικία που διαμένουν στην περιοχή του Αγίου Νικολάου στη Λεμεσό.

Οι εξεταστές της ΥΚΑΝ Λεμεσού είναι πεπεισμένοι μετά και από σημαντικά πειστήρια που έχουν στα χέρια τους, ότι έχουν εξαρθρώσει ένα οργανωμένο κύκλωμα το οποίο διοχέτευε κοκαΐνη στη Λεμεσό. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του «Φ», κατά την έφοδο των ανακριτών στην κατοικία που διαμένουν οι ύποπτοι, εντοπίστηκε ποσότητα κοκαΐνης 595 γραμμαρίων όπως επίσης πελατολόγιο και με διάφορες χειρόγραφες σημειώσεις με ονόματα προσώπων, ποσότητες και χρηματικά ποσά.

Οι τέσσερις ύποπτοι, τρεις άντρες, δύο 38 ετών, ένας 35χρονος και μια 25χρονη οδηγήθηκαν χθες ενώπιον του Δικαστηρίου Λεμεσού, με τους εξεταστές της υπόθεσης να αιτούνται την κράτησή τους για περίοδο οκτώ ημερών. Ο δικηγόρος των τεσσάρων Νιγηριανών δεν έφερε ένταση στο αίτημα της Αστυνομίας και το Δικαστήριο ενέκρινε την κράτησή τους.