Λένε πως όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος. Αυτή η φράση ταιριάζει στη περίπτωση της 7χρονης η οποία μαζί με τον 38χρονο πατέρα της, βρέθηκαν στο λάθος σημείο, την λάθος στιγμή το μεσημέρι της Δευτέρας (23/10) με αποτελεσμα το κοριτσάκι να παλεύει για τη ζωή του.

Πέτρα στον δρόμο η οποία εκσφενδονίστηκε κατά την διέλευση φορτηγού, που οδηγείτο από την αντίθετη κατεύθυνση, έπεσε με μεγάλη πίεση στο όχημα που οδηγούσε ο πατέρα της ανήλικης, με αποτελεσμα να τραυματίσει πολύ σοβαρά την μικρούλα που καθόταν στο πίσω μέρος του οχήματος.

Το 7χρονο κοριτσάκι από την Ουκρανία παλεύει για τη ζωή καθώς τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι. Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε χθες το μεσημέρι στον παλαιό δρόμο Λεμεσού – Λευκωσίας, παρά τη Μονή (περιοχή Monte Caputo). Η πέτρα σύμφωνα με τους εξεταστές της Τροχαίας Λεμεσού έχει μέγεθος μιας παλάμης και φαίνεται πως διαπέρασε τον μπροστινό ανεμοθώρακα του οχήματος με μεγάλη πίεση, κτυπώντας την 7χρονη στο κεφάλι.

Η ανήλικη μεταφέρθηκε από τον πατέρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και αφού διασωληνώθηκε διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου και υποβλήθηκε νωρίς το απόγευμα σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι. Η 7χρονη σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς υπέστη κάταγμα κρανίου και αιμάτωμα εγκεφάλου, με την κατάσταση της να χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

Σε ότι αφορά τις συνθήκες του ατυχήματος, οι έρευνες της Τροχαίας Λεμεσού και των μελών του Αστυνομικού Σταθμού Μονής είναι σε εξέλιξη ενώ αναζητούν το φορτηγό το οποίο σύμφωνα με τον πατέρα, πάτησε την πέτρα και αυτή εκσφενδονίστηκε στην αντίθετη κατεύθυνση.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στη μια το μεσημέρι της Δευτέρας (23/10) ενώ πλησίον του δρόμου, διεξάγονταν εργασίες. Ο πατέρας της 7χρονης σε προφορική κατάθεσή του, ανέφερε αντιλήφθηκε την πέτρα να φεύγει από τους τροχούς του φορτηγού, ωστόσο όπως είπε δεν πρόβαλε να αντιδράσει. Μετά το ατυχές περιστατικό, μετέφερε το κοριτσάκι του άμεσα στο Νοσοκομείο.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες του εξασφάλισε ο «Φ», η πέτρα διαπέρασε τον μπροστινό ανεμοθώρακα του οχήματος, κτύπησε αρχικά το βοηθητικό καθρεφτάκι του αυτοκίνητου και ακολούθως κτύπησε με δύναμη το κοριτσάκι που κάθονται στο πίσω κάθισμα, φορώντας ζώνη ασφαλείας. Η Αστυνομία απευθύνει έκκληση προς οποιοδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό να επικοινωνήσει με την Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού.