Θρήνος στη Λάρνακα για τον θάνατο του 24χρονου Μάριου Ροδίτη που έσβησε το βράδυ της Κυριακής στην άσφαλτο όταν η πορεία της μοτοσικλέτας του φαίνεται να ανεκόπη από όχημα που οδηγούσε 62χρονος κοντά στο Στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος.

Ο 62χρονος αναμένεται να παρουσιαστεί εντός της ημέρας ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας ως ύποπτος για αλόγιστη οδήγηση και πρόκληση θανάτου εξ αμελείας.

Το νέο θανατηφόρο δυστύχημα συνέβη στις 8 χθες το βράδυ στη λεωφόρο Λύσου Σανταμά στην Λάρνακα, όταν το σαλούν αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 62χρονος συγκρούστηκε με μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 24χρονος. Από τη σφοδρή σύγκρουση η μοτοσικλέτα του 24χρονου σύρθηκε στην άσφαλτο και ο ίδιος εκτινάχθηκε από αυτήν με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Στο ΤΑΕΠ Λάρνακας μεταφέρθηκαν και οι τρεις από τους τέσσερις επιβαίνοντες στο όχημα του 62χρονου, στους οποίους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Από τις μέχρι τώρα εξετάσεις φαίνεται πως σε κάποιο σημείο της λεωφόρου ο οδηγός του αυτοκινήτου επιχείρησε επαναστροφή με αποτέλεσμα να αποκόψει την πορεία της μοτοσικλέτας που οδηγούσε εξ αντίθετου ο 24χρονος. Σε αυτόν έγινε έλεγχος αλκοτέστ και νάρκοτεστ με αρνητική ένδειξη. Ο οδηγός της μοτοσικλέτας φαίνεται να μην φορούσε κράνος.