Το φθινοπωρινό τεύχος του περιοδικού Omikron, που κυκλοφορεί την ερχόμενη Κυριακή, 5 Νοεμβρίου, μαζί με τον «Φιλελεύθερο», συναντά την Τόνια Σωτηροπούλου, τον Μίλτο Καμπουρίδη, τον Πανίκο Χατζηττοφή, φωτογραφίζει την μόδα του Χειμώνα που προστάζει «ανεπιτήδευτη θηλυκότητα», καταγράφει ενδιαφέρουσες δημιουργικές fashion ιστορίες, συνομιλεί με ταλαντούχα πρόσωπα, εντοπίζει και αναδεικνύει όλα εκείνα που θα ήθελες να ξέρεις αυτή τη σεζόν, χώρους, αντικείμενα και τάσεις. 

Η Τόνια Σωτηροπούλου στο αλφάβητο της ζωής της

Φωτογραφίζεται στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, φοράει τις ενδυματολογικές τάσεις του φετινού Φθινοπώρου και δίνει, μέσα από την συνέντευξή της, το αποτύπωμα της δικής της φιλοσοφίας ζωής.

Ο Μίλτος Καμπουρίδης είναι «a successful man!»

Ο Κύπριος «πολυσχιδής επιχειρηματίας και ταξιδιώτης», όπως αυτοσυστήνεται ο ίδιος, (και σύζυγος της Μαρίνας Βερνίκου), είναι της άποψης ότι, στην επιτυχία οφείλεις να ευχαριστείς την τύχη σου και στην αποτυχία να κατηγορείς τον εαυτό σου. Επίσης θεωρεί ότι τα χρήματα δεν μπορούν να σου δώσουν αληθινούς φίλους, ανιδιοτελή αγάπη, ήθος και προσωπικότητα.

Ο σεφ Πανίκκος Χατζηττοφής θεωρεί πως δεν συμπεριφερθήκαμε σωστά στην Κυπριακή κουζίνα

Ο executive chef του ξενοδοχείου Four Seasons, δεν ένιωσε ποτέ την ανάγκη να κυνηγήσει μια μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό. Κι αν είναι κάτι για το οποίο μετανιώνει μετά από σχεδόν 40 χρόνια πορείας, είναι που δεν τόλμησε να προσεγγίσει την κυπριακή γαστρονομία με την ευρηματικότητα που της άξιζε και που τόσο είχε ανάγκη. Τουλάχιστον, μέχρι σήμερα.

Η μόδα της νέας σεζόν και η ανεπιτήδευτη θηλυκότητα

Τα πιο ποθητά ρούχα και αξεσουάρ της αγοράς, φορέματα, τσάντες, παπούτσια και κοσμήματα, ξεδιπλώνονται μέσα σε 20 λαμπερές σελίδες που αποπνέουν στυλ, κομψότητα και εκλεπτυσμένο γούστο.

WHAT’S HOT RIGHT NOW?

Η ομάδα του Omikron εντοπίζει και αναδεικνύει όλα εκείνα που ξεχωρίζουν αυτή τη σεζόν -πρόσωπα, χώρους, αντικείμενα, εκδηλώσεις και τάσεις-  καταγράφει ενδιαφέρουσες δημιουργικές fashion ιστορίες και συνομιλεί με ταλαντούχα πρόσωπα,.