Ένα αυτοκίνητο που είχε κλαπεί προ διμήνου από την περιοχή Χλώρακας-Κισσόνεργας, εντοπίστηκε να οδηγείται προ ημερών στο κέντρο της Πάφου. Το αξιοπερίεργο, σύμφωνα με πληροφορίες του «Φ» δεν είναι ούτε ότι κλάπηκε ένα αυτοκίνητο, πράγμα που κατάντησε δυστυχώς καθημερινότητα, ούτε καν ότι διαπιστώθηκε πως έφερε κλεμμένες πινακίδες κυκλοφορίας. Το πλέον παράξενο, ήταν ότι οι πινακίδες κυκλοφορίας του, διαπιστώθηκε στη συνέχεια ότι ανήκαν σε… ασθενοφόρο.

Το όχημα ανέκοψαν για έλεγχο σε δρόμο στο κέντρο της πόλης αστυνομικοί που ήταν σε περιπολία. Ο οδηγός του οχήματος επιχείρησε να διαφύγει, ανακόπηκε όμως από τα μέλη της δύναμης. Σε έλεγχο που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για 19χρονο κάτοικο Πάφου, ο οποίος είναι γνωστός στις αρχές για διάφορες παράνομες ενέργειες στις οποίες είχε εμπλακεί.

Από τον έλεγχο προέκυψε ότι το όχημα που οδηγούσε ο νεαρός είχε κλαπεί από την προαναφερθείσα περιοχή, αλλά στη συνέχεια όταν αυτό μεταφέρθηκε στην Διεύθυνση Πάφου για περαιτέρω ελέγχους έκπληκτα τα μέλη της δύναμης διαπίστωσαν ότι οι πινακίδες κυκλοφορίας που είχε το αυτοκίνητο, αντιστοιχούν σε ασθενοφόρο και προφανώς είναι κλοπιμαίες.