Ως έτοιμοι από καιρό ήταν οι γνωστοί άγνωστοι που επαίρονται ότι διαμορφώνουν το σκηνικό στον τόπο μας επικοινωνιακά και άλλως πως.

Με τη δημοσιοποίηση της «παραίτησης» (!!!) του Ανδρέα Μαυρογιάννη από τη θέση του διαπραγματευτή έσπευσαν να κυκλοφορήσουν ένα αφήγημα που έλεγε ότι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης δεν θα διορίσει νέο διαπραγματευτή, γιατί δεν θέλει διαπραγματεύσεις στο Κυπριακό ούτε και λύση… οπότε βολευόταν με αυτή την κίνηση…

Ως μεγάλος τακτικιστής ο Πρόεδρος όχι μόνο προχώρησε αμέσως στον διορισμό νέου διαπραγματευτή, αλλά επέλεξε έναν διπλωμάτη για τον οποίο δεν μπορεί να σέρνει τα εξ αμάξης, η αντιπολίτευση και βασικά το ΑΚΕΛ. Και όλοι γνωρίζουν το γιατί, αν και δεν είναι οπαδός της επιχειρηματολογίας που επικρατεί στην Εζεκία Παπαϊωάννου. Το δεύτερο αφήγημα, που κυκλοφόρησε αμέσως μετά τον διορισμό, είναι πως ο Αναστασιάδης κάνει χάρη στο κόμμα της Αριστεράς!!! Και πάμε πίσω στην παραίτηση, που δεν μπορεί να είναι παραίτηση όταν η αποδέσμευση Μαυρογιάννη γίνεται με τη λήξη της υπηρεσίας στο συγκεκριμένο πόστο… Είπαμε, σε αυτά δεν τον πιάνει κανένας. Ήττα από τα αποδυτήρια!

Α