Αναστάτωση και πανικός επικρατεί τις τελευταίες ώρες στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου. Σήμερα Δευτέρα, ανακοινώθηκαν άλλα 13 περιστατικά κορωνοιού που επιβεβαιώθηκαν εκ των οποίων τα 10 αφορούν επαγγελματίες υγείας του ΓΝΠ και έναν ασθενή. Υπενθυμίζουμε ότι τα 11 πρόσωπα, είχαν επαφή με τον ασθενή που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο και είχε επιβεβαιωθεί ως επιβεβαιωμένο περιστατικό τις προηγούμενες ημέρες.
 
Την ώρα που η χώρα βρίσκεται σε έκτακτη ανάγκη και στο νοσοκομείο της Πάφου φαίνεται ότι κάτι δεν λειτούργησε σωστά, νοσηλεύτρια του Γενικού νοσοκομείου Πάφου καταγγέλλει στο philenews ότι αισθάνονται ότι βρίσκονται στο έλεος του θεού, ενώ όπως δήλωσε στην ιστοσελίδα μας, δεν έχει γίνει καμία απολύμανση στους χώρους του νοσοκομείου.
 
 
Όπως περιγράφει, ο εξοπλισμός που στέλνουν οι αρμόδιοι δεν αρκεί για όλο το προσωπικό που βρίσκεται επί ποδός στην πρώτη γραμμή, αφού ο αριθμός των μασκών και των στολών που στέλνουν είναι πολύ μικρός με αποτέλεσμα να μην μπορούν να προστατευθούν όλοι όσοι εργάζονται στο νοσοκομείο.
 
Προβληματισμό προκαλεί το γεγονός, ότι δεν έχουν κάποια επίσημη ενημέρωση για τον αριθμό του προσωπικού που θα εργάζεται την ώρα που ανακοινώνουν κλείσιμο του νοσοκομείου και πολλοί με όλη αυτή την έλλειψη οργάνωσης ανησυχούν αφού έχουν παιδιά.
 
«Κανένα κλείσιμο του νοσοκομείου» λέει η νοσηλεύτρια, «βρισκόμαστε όλοι εδώ, έχουν διώξει κάποιους ασθενείς και κάποιοι άλλοι έχουν απομονωθεί.»
Μάλιστα, σήμερα ζητήθηκε από το προσωπικό των νοσηλευτών να γίνει εξέταση και σε αυτούς, που δεν ήρθαν σε επαφή με τον ασθενή που έφερε το μικρόβιο και όπως πληροφορούμαστε, θα ληφθεί αύριο στις 9 το πρωί κι άλλος αριθμός εξετάσεων.
 
Πηγή: philenews