Η Eurofast είναι ένας τοπικός Oργανισμός παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών σε επιχειρήσεις και εδρεύει στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή. Η εταιρεία μας προσφέρει τις πιο κάτω υπηρεσίες: Ενδοομιλικές συναλλαγές και Διεθνής Φορολόγηση, Υπηρεσίες Εργοδότησης και Μισθοδοσίας, Υπηρεσίες Κτήσης Ιθαγένειας και Άδειας Διαμονής, Ελεγκτικές και Λογιστικές υπηρεσίες, Φορολογικό Προγραμματισμό και Συμμόρφωση με τη Φορολογική Νομοθεσία, Συμβουλευτικές Υπηρεσίες για Επιχειρήσεις, Συγχώνευση και Εξαγορά Επιχειρήσεων.
Η Eurofast ξεκίνησε τις δραστηριότητές της το 1978 με την επωνυμία «Δαμιανού και Σια» και ιδρυτή τον Κώστα Δαμιανού (1937 – 2018). Από το 1987 και μετά, ενσωματώσαμε τη μάρκα Eurofast, η οποία αρχικά ήταν ο εταιρικός βραχίονας της BKR Damianou και μετά, ενσωματώνοντας όλες τις μη ελεγκτικές υπηρεσίες της τότε BKR Damianou και μέσω ενός spin-off, έγινε πλήρως ανεξάρτητη.  Το 1995 δημιουργήσαμε την ιστοσελίδα μας, κάνοντάς μας την πρώτη λογιστική εταιρεία στην Κύπρο με τη δική της ιστοσελίδα όταν εμφανίστηκε το Διαδίκτυο.
Η Eurofast τώρα απαριθμεί 22 πλήρως αναπτυγμένα και στελεχωμένα γραφεία σε: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λευκωσία, Σόφια, Βουκουρέστι, Βελιγράδι, Ποντγκόριτσα, Τίρανα, Μπάνια Λούκα, Σαράγεβο, Κάιρο, Τιφλίδα, Βηρυτό, Ερμπίλ, Μόσχα, Κίεβο, Λιουμπλιάνα, Τεχεράνη και Λονδίνο.
Το 2018 γιορτάσαμε τα 40ά μας χρόνια. Ως αποτέλεσμα, πραγματοποιούνται μια σειρά εκδηλώσεων σε όλα τα γραφεία μας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή για να γιορτάσουμε αυτό το σημαντικό ορόσημο.
 
Την Πέμπτη, 7 Νοεμβρίου 2019, η Eurofast γιόρτασε τα τεσσαρακοστά της γενέθλια στο Δημοτικό Θέατρο Λατσιών, στη Λευκωσία, σε μια φαντασμαγορική εκδήλωση με περισσότερους από 300 καλεσμένους. Η συγκλονιστική χορευτική ομάδα αργεντίνικου τανγκό «Tango Legends», που ήρθε στην Κύπρο αποκλειστικά για τη Eurofast και την εκδήλωσή μας, έκλεψε την παράσταση και χάρισε στο κοινό μια αξέχαστη βραδιά.
Την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020, γιορτάσαμε 40 χρόνια παρουσίας στην επιχειρηματική αγορά εγκαινιάζοντας παράλληλα και τα νέα της γραφεία στην Αθήνα. Στην εκδήλωση συμμετείχαν περισσότεροι από 200 καλεσμένοι που απόλαυσαν ένα υπέροχο βράδυ και γοητεύτηκαν από την εκπληκτική παράσταση της παγκοσμίου φήμης σοπράνο Κατερίνας Μηνά συνοδευόμενη από τον πιανίστα Γιώργο Θανά.
Ο Χριστόδουλος Δαμιανού, Διευθύνων Σύμβουλος της Eurofast Ltd, δήλωσε:
 
«Η δημιουργικότητα, η ικανότητα και η γνώση είναι σταθερές αξίες και στα 22 γραφεία μας, στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή. Από την Κύπρο και την Ελλάδα μέχρι την Αίγυπτο και το Ιράν, η Eurofast είναι ένα οργανικά αναπτυγμένο δίκτυο που χτίστηκε από την αρχή από τους ανθρώπους της. Δημιουργήσαμε τα γραφεία μας σε κάθε πόλη, με μεγάλη προσπάθεια, αφοσίωση και αγάπη για αυτό που κάνουμε».
Άλλη σειρά εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν είναι το γραφείο μας στα Τίρανα, Αλβανία!