Έκπληκτη έμεινε μια μαμά από την Πενσυλβάνια των ΗΠΑ, όταν είδε τη νεογέννητη κορούλα της να μπουσουλάει στην κούνια του μαιευτηρίου και να στηρίζει το κεφάλι της.

Η 34χρονη μητέρα έβγαλε το κινητό της και άρχισε να καταγράφει τις κινήσεις της μόλις τριών ημερών κόρης της.

«Την πρώτη φορά που την είδα να μπουσουλάει έπαθα σοκ. Έχω κάνει babysitting το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου και έχω εμπειρία με παιδιά πάνω από 20 χρόνια. Κάτι τέτοιο δεν το έχω ξαναδεί» είπε η μητέρα.

«Δεν έχω ξαναβρεθεί με μωρό τριών ημερών, αλλά αυτό δεν το έχω ξαναδεί. Ο τρόπος που σήκωσε το κεφάλι της με άφησε σοκαρισμένη. Η μητέρα μου ήταν η μοναδική μέσα στο δωμάτιο και μου είπε να την βιντεοσκοπήσω. Ειδάλλως δεν θα με πίστευε κανένας. Ο σύντροφός μου δεν ήταν στο δωμάτιο και ξέρω ότι αν δεν έπαιρνα βίντεο, δεν θα με πίστευε» συμπλήρωσε.

Η μέση ηλικία για ένα μωρό να αρχίσει να μπουσουλάει είναι περίπου εννέα μηνών, αλλά η Nyilah μάλλον δεν ήθελε να περιμένει τόσο πολύ.

Είναι τριών μηνών και… περπατάει

Τώρα, σε ηλικία τριών μηνών, η Σαμάνθα είπε ότι η κόρη της στέκεται ήδη όρθια με υποστήριξη και δήλωσε ότι δεν θα αργήσει να αρχίσει να περπατάει.

Η περήφανη μητέρα δήλωσε ότι αισθάνεται σαν να μην είχε «ποτέ νεογέννητο παιδί» και… κάθε μέρα δηλώνει συγκλονισμένη από τα κατορθώματα της κόρης της.

philenews / in.gr