Η φουρτούνα απέδειξε ότι η TRUST είναι γερό σκαρί

Ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται λέγει η λαϊκή ρήση, και κανείς σοφότερος από τον θυμόσοφο λαό. Για να μπορεί ο καπετάνιος όμως να δαμάσει τα κύματα, χρειάζεται κι ένα γερό σκαρί.

Η Trust Insurance Cyprus, απέδειξε γι΄ ακόμα μια φορά ότι είναι πράγματι γερό σκαρί, κι έχει πολύ καλό καπετάνιο.

Εν μέσω παρατεταμένης κρίσης συνεπεία των κοινωνικο-οικονομικών προεκτάσεων της πανδημίας Covid-19, κατέγραψε αύξηση εργασιών κοντά στο 7% ενώ η αγορά κινήθηκε σε μηδενικά επίπεδα, συνεχίζοντας απρόσκοπτα την ανοδική πορεία στην οποία βρίσκεται από ενάρξεως των εργασιών της στην κυπριακή αγορά, πριν από 12 χρόνια.

Κατά το έτος 2020 η Εταιρεία κατείχε μερίδιο 9,31% της κυπριακής αγοράς ασφαλίσεων γενικού κλάδου και βρισκόταν στην ανάμεσα στις πρώτες ασφαλιστικές εταιρείες γενικού κλάδου.

Το MCR της Trust Insurance Cyprus, ανέρχεται σε 611%, που συνεπάγεται 6απλάσια του απαιτούμενου κεφάλαια, ενώ ακόμα και όταν εφαρμοστούν τα “risk capital charges” το SCR της Εταιρείας εξακολουθεί να βρίσκεται στο 164%.

Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ DNA ΤΗΣ TRUST

Η διαχρονική επιτυχία βασίζεται κυρίως στην καινοτόμα και ολιστική προσέγγιση στην ασφάλιση που εφαρμόζει η Trust Insurance Cyprus με προμετωπίδα την παροχή άριστης εξυπηρέτησης. Αυτή δεν περιορίζεται μόνο στην γρήγορη διευθέτηση του δίκαιου ποσού μιας απαίτησης, αλλά επεκτείνεται σε όλα τα σημεία και πεδία επαφής με την Εταιρεία. Τόσο των πελατών όσο και των συνεργατών. Ουσιαστικής σημασίας είναι και παροχή υπηρεσιών, συμπληρωματικών του συμβολαίου ασφάλισης. Η Εταιρεία είναι σε θέση να παρέχει υπηρεσίες συναφείς του εκάστοτε ασφαλιστικού προϊόντος ακόμα και πριν την υπογραφή του συμβολαίου, προσφέροντας συμβουλές και καθοδήγηση για την καλύτερη δυνατή προστασία και επιλογή των ορθών καλύψεων. Κι αυτό είναι μια ακόμη μια καινοτομία της Trust Insurance Cyprus η οποία όμως δεν σταματά εδώ. Υπηρεσίες προσφέρονται και την ώρα της ανάγκης. Όταν ο πελάτης χρειάζεται κάποιον δίπλα του, ανθρώπινα και πρακτικά. Συμπαραστάτη τη στιγμή της κρίσης, που το σοκ μπορεί να μην του επιτρέπει να δει καθαρά η να πράξει ορθά.

ΝΕΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ – ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Με την πανδημία να υποχρεώνει την αγορά να κάνει πιο γρήγορα και αποτελεσματικά την μετάβαση στην digital εποχή, κάποιος εύκολα αντιλαμβάνεται ότι το αύριο είναι ήδη εδώ. Η Trust Insurance Cyprus ήταν έτοιμη και γι΄αυτό μπορεί να κοιτάζει τον πελάτη στα μάτια ξέροντας ότι ανταποκρίνεται πλήρως στις σύγχρονες ανάγκες του.

Στο πλαίσιο αυτό αναπτύχθηκε και διατίθεται το πρώτο ολοκληρωμένο ασφαλιστικό σχέδιο της αγοράς για ασφάλιση κινδύνων διαδικτύου. Η Trust Insurance Cyprus αναβαθμίζει την ασφάλιση παρέχοντας τρεις διαφορετικές υπηρεσίες κάτω από την ομπρέλα του νέου της προϊόντος Cyber Risk Insurance. Συμβουλευτική πριν την υπογραφή του συμβολαίου, ασφάλιση, και γραμμή άμεσης ανταπόκρισης όταν παραστεί η ανάγκη.

Ο πελάτης έχει την επιλογή να ενσωματώσει το Cyber Risk Insurance σε υφιστάμενο επαγγελματικό ασφαλιστήριό του, ή να το επιλέξει ως ανεξάρτητο συμβόλαιο, εξασφαλίζοντας κάλυψη έναντι κυβερνοεπιθέσεων, κυβερνοεκβιασμού, και υποκλοπής δεδομένων (μεταξύ άλλων) αλλά παράλληλα απολαμβάνει καθοδήγηση πριν και στήριξη κατά τις κρίσιμες ώρες που αντιλαμβάνεται ότι έχει πέσει θύμα των επιτήδειων.

Tο Cyber Risk Insurance είναι η απάντηση στην αβεβαιότητα που προκαλεί η καλπάζουσα αύξηση διαδικτυακών κλοπών παγκοσμίως.  Δυστυχώς αποτελούν πια καθημερινότητα. Κανείς δεν μπορεί να αισθάνεται ασφαλής. Γι’ αυτό και η Trust Insurance Cyprus είναι δίπλα σου για να προλάβει το κακό, και μαζί σου για να το αντιμετωπίσει.

Η νέα πραγματικότητα, τόσο στην περίπτωση του Cyber Risk Insurance όσο και γενικότερα στις ασφάλειες αλλά και άλλους κλάδους παροχής υπηρεσιών, προστάζουν εξυπηρέτηση όταν, όποτε, και από όπου τη θέλει ο πελάτης.

Γι’ αυτό και προχωράμε σε μεσοπρόθεσμο ορίζοντα στη δημιουργία κέντρου 24ωρης εξυπηρέτησης.

Παράλληλα, προετοιμαζόμαστε και σχεδιάζουμε νέα προϊόντα, και ακόμα περισσότερες υπηρεσίες στο πλαίσιο της δέσμευσής μας για ηγεσία μέσα από καινοτομία και άριστη εξυπηρέτηση.

ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ

Η προϊοντική υπροχή της Trust Insurance Cyprus δεν περιορίζεται στα νέα της προϊόντα όπως το Cyber Risk Insurance. Του ‘ναντιον. Το νέο προϊόν της Εταιρείας κληρονομεί την παρακαταθήκη όλων των ασφαλιστικών προγραμμάτων της Trust Insurance Cyprus στην κυπριακή ασφαλιστική αγορά. Εξάλλου, ουσιαστικό χαρακτηριστικό της Trust Insurance, συνώνυμο της θα έλεγε κάποιος, είναι η ποιότητα. Τόσο σε προϊόντα όσο και σε εξυπηρέτηση πελατών και συνεργατών.

Οι άνθρωποι της Trust Insurance Cyprus, προσωπικό αλλά κυρίως οι εκατοντάδες άρτια καταρτισμένοι συνεργάτες μας σε όλη την Κύπρο, χαρακτηρίζονται από αξιοπιστία, υπευθυνότητα, επαγγελματισμό και συνέπεια. Αυτό είναι και κάτι που μας δεσμεύει να αναζητούμε πάντα τις καλύτερες δυνατές επιλογές για τον πελάτη.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ VALUE FOR MONEY

Η «επιδερμική» προστασία έναντι κινδύνων,  αποδεικνύεται καθημερινά επικίνδυνη για την επόμενη ημέρα του ασφαλιζομένου.

Η Trust Insurance Cyprus αποτελεί ένα σύγχρονο και δυναμικό οργανισμό που ανταποκρίνεται αποτελεσματικά στις μεταβαλλόμενες συνθήκες της αγοράς δίνοντας έμφαση στην ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών στην σωστή και δίκαιη τιμή. Στόχος της να προσθέτει περισσότερη αξία στα χρήματα του πελάτη (Best Value for Money) προσφέροντας αναβαθμισμένες υπηρεσίες και προϊόντα στο ανάλογο κόστος. Γιατί πολλές φορές διαφάνηκε ότι το φθηνό, το πληρώνεις ακριβά! Η ασφάλιση δεν πρέπει να θεωρείται «αναγκαίο κακό», ούτε «πολυτέλεια». Είναι επένδυση για τη διασφάλιση του επιπέδου και της ποιότητας ζωής (επαγγελματικής και προσωπικής) ακόμα και μετά από κάποια αναποδιά.

ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Καύσιμο της Trust Insurance Cyprus για να συνεχίζει την πορεία επιτυχίας, την ανάβαση στην κορυφή, δύναμή της, η εμπιστοσύνη του κόσμου. Η εμπιστοσύνη δύσκολα κερδίζεται και ακόμα πιο δύσκολα διατηρείται. Κι όμως, μέσα από την απόδοση της η Trust Insurance Cyprus αποδεικνύει ότι πράγματι δικαίως έχει, και διαφυλάττει την εμπιστοσύνη όσων στράφηκαν σ΄ αυτή, και δηλώνει έτοιμη όχι μόνο να μην απογοητεύσει, αλλά να συνεχίσει να δέχεται κι άλλους στον πολύτιμο αυτό κύκλο αλληλοσεβασμού, εμπιστοσύνης και ασφάλειας.

Αναζητώντας το καλύτερο λοιπόν, να ξέρεις ότι στη Trust… σε περιμένουμε! Για ‘σένα!

Ο ΜΟΝΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ!

Αναζητώντας το καλύτερο, δεν μπορεί κανείς να προσπεράσει την Trust Insurance Cyprus η οποία έχει αποδείξει πως είναι οργανισμός «Πρωταθλητής» αφού:

  • Οικονομική ευρωστία

•             Καταγράφει διαχρονικά υψηλά επίπεδα ποιότητας μέσα από κάθε μέτρηση

•             Προσφέρει ολοκληρωμένα  προϊόντα και άριστες υπηρεσίες

•             Εμπνέει την απόλυτη εμπιστοσύνη και αφοσίωση στους πελάτες, τους συνεργάτες και το προσωπικό της

•             Έχει  διαχρονικά εντυπωσιακά αποτελέσματα απόδοσης και ανάπτυξης

•             Είναι πιστοποιημένα Εταιρεία που αξίζει την εμπιστοσύνη σας

Η ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΕΠΙΒΡΒΕΥΕΤΑΙ, ΞΑΝΑ KΑΙ ΞΑΝΑ!

Στον πυρήνα της φιλοσοφίας της Trust Insurance Cyprus υπάρχει πάντα ο άνθρωπος. Αυτό ισχύει σε όλα τα επίπεδα εργασιών της. Η Trust Insurance Cyprus δεν είναι ένας υπερφίαλος απρόσωπος οργανισμός. Είναι οι άνθρωποί της!

Το 2020 η Trust Insurance Cyprus επαναπιστοποιείται με την ανώτατη διάκριση Platinum του έγκριτου Διεθνούς Οργανισμού Investors In People που επιβραβεύει εταιρείες οι οποίες επενδύουν στον κόσμο τους σε τέτοιο βαθμό ώστε ν’ αναπτύσσονται και οι δύο στο απόλυτο των δυνατοτήτων τους.

Πρόκειται για τη δεύτερη φορά που η Trust Insurance Cyprus κατακτά το ανώτατο αυτό πρότυπο, με ακόμη υψηλότερους δείκτες, και γίνεται η πρώτη εταιρεία στην Κύπρο που επιτυγχάνει κάτι τέτοιο.

Η Trust είχε ξαναθέσει την Κύπρο στον παγκόσμιο εταιρικό χάρτη το 2017, όταν έγινε η πρώτη εταιρεία που κατάφερε να εξασφαλίσει,  τη διάκριση High Performing – Platinum από το London International Office. Λίγους μήνες αργότερα, η Εταιρεία κερδίζει και το βραβείο “Platinum Employer of the Year” ανταγωνιζόμενη της δέκα καλύτερες εταιρείες παγκοσμίως. Μια μοναδική διάκριση, τόσο στην Κύπρο όσο και στον Ελλαδικό χώρο. 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Λεωφόρος Λεμεσού 79, Γωνία Κωστή Παλαμά 1&3, 2121, Αγλαντζιά

P.O.Box 20344, 2151 Κύπρος

Τ: +357 22050100

F: +357 22050290

E: [email protected]

W: trustcyprusinsurance.com