Εντός πόλης. Μέσα στο πράσινο. City Nature. Μια νέα, σύγχρονη πρόταση διαβίωσης, παράγωγο της προσωπικότητας του Limassol Greens. Πολυδιάστατο έργο, συνδυάζει τη ζωή στην πόλη και τη φύση ταυτόχρονα.

Life in Perfect Balance.

Αυτό είναι το Limassol Greens. Mια πολυεπίπεδη εμπειρία, με υποδομές, συνθήκες και περιβάλλον απόλυτης βιωματικής ισορροπίας!

Μέσα στην πόλη.

Η τοποθεσία του είναι ένα στοιχείο διαφοροποίησης, με θετικό πρόσημο. Βρίσκεται μερικά λεπτά από το κέντρο της Λεμεσού και γειτνιάζει με το Lady’s Mile, το Casino, την αλυκή Ακρωτηρίου και τη Μαρίνα Λεμεσού. Το Limassol Greens οικοδομείται για να γίνει αναπόσπαστο μέρος της ζωής της Λεμεσού.

Μέσα στο πράσινο.

Με τεράστιες εκτάσεις από γηγενή φυτά, που δημιουργούν ένα απόλυτα πράσινο περιβάλλον, αρμονικά δεμένο με την αρχιτεκτονική προσέγγιση. Η σύνθεση του φυσικού πρασίνου, με το γηπεδο Golf που αγκαλιάζει το σκηνικό σε μια έκταση 6500 μέτρων, δημιουργεί ένα μοναδικό φυσικό τοπίο, που αναδεικνύει την μεσογειακή χλωρίδα.

Και προετοιμάζεται να υποδεχθεί τους κατοίκους.

Το 2025 οι πρώτοι κάτοικοι του Limassol Greens  αναμένεται να εγκαινιάσουν την εμπειρία του City Nature και να βιώσουν τη ζωή σε τέλεια ισορροπία.

Στο οικιστικό θέρετρο Golf

Από το καλοκαίρι του 2025, το Limassol Greens υπόσχεται να είναι ο πιο δημοφιλής προορισμός για τους παίκτες του Golf. Με γήπεδο διεθνών προδιαγραφών, καλυμμένο από εξαιρετικής ποιότητας γρασίδι, με πληθωρικούς χλωροτάπητες, πλούσια βλάστηση και pot bunkers που θα μαγεύουν κάθε λάτρη του γκολφ. Το γήπεδο Golf έχει σχεδιαστεί από τον Cabell Robinson, έναν από τους κορυφαίους αρχιτέκτονες γκολφ στον κόσμο και γνώστη του μεσογειακού κλίματος, αλλά και των αναγκών των παιχτών, αναμένεται να παρέχει μια εξαιρετική εμπειρία παιχνιδιού.

Σε μια πολυθεματική εμπειρία, έκτασης 1,4 εκατομμυρίων τετραγωνικών μέτρων

500 επαύλεις, 250 διαμερίσματα, γήπεδο Golf, σύγχρονο clubhouse, αποτελούν τις κύριες συνιστώσες του Limassol Greens και ενισχύονται από εμπορικούς και ψυχαγωγικούς χώρους εστίασης, κέντρο ευεξίας με εξωτερική πισίνα, εγκαταστάσεις SPA, γυμναστήριο, εξωτερικούς χώρους για γιόγκα και διαλογισμό, γήπεδα τένις και καλαθόσφαιρας, μονοπάτια πεζοπορίας και ποδηλασίας, και παιδότοπους. Η σύνθεση όλων, στον απόλυτα πράσινο φυσικό χώρο, τεκμηριώνει την καινοτόμα εμπειρία του City Nature.

Με πωλήσεις που έχουν ξεπεράσει τα 70 εκατομμύρια

Είναι ήδη sold-out οι 2 πολυκατοικίες Robin East και Robin West που περιλαμβάνουν 52 διαμερίσματα δύο και τριών υπνοδωματίων, ενώ βρίσκονται ήδη στην αγορά  οι επαύλεις τριών, τεσσάρων και πέντε υπνοδωματίων και οι μεζονέτες  δύο και τριών υπνοδωματίων, με εξαιρετική πορεία πωλήσεων.

Και μεγάλο ενδιαφέρον για τα νέα λανσαρίσματα

Τα Starlings αναμένεται να δημιουργήσουν το δικό τους ρεκόρ ζήτησης, αφού μετουσιώνουν την απόλυτη έννοια του City Nature. Η νέα συλλογή των τριών 6όροφων πολυκατοικιών αποτελούν την επιτομή της σύγχρονης κομψότητας και προσφέρουν μια απαράμιλλη εμπειρία διαβίωσης, στο περιβάλλον του θερέτρου.

Με επενδυτική αξία

Η σύνθεση των προσφερόμενων υπηρεσιών, σε συνδυασμό με το προφίλ και τον χαρακτήρα του Limassol Greens, το καθιστούν ως μια ανάπτυξη με μοναδικά χαρακτηριστικά και επενδυτική αξία. Η προνομιακή τοποθεσία, η κοσμοπολίτικη προσωπικότητα, το ατέλειωτο πράσινο  και οι εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών, δίνουν επενδυτικό περιεχόμενο και αξία, σε όσους επιλέξουν το City Nature, ως τρόπο ζωής.

Με προσανατολισμό αειφορίας

Η ζωή σε απόλυτη ισορροπία, επιτυγχάνει να συγχρονίζεται με το στοίχημα της βιώσιμης ανάπτυξης, επικυρώνοντας  την περιβαλλοντική συνείδηση του Limassol Greens. Το έργο, σχεδιαστικά και δομικά, ενσωματώνει μεθόδους και πρακτικές που αντικατοπτρίζουν τη δέσμευση για φιλική προς το περιβάλλον ανάπτυξη, με υψηλό δείκτη ενεργειακής απόδοσης και χαμηλές περιβαλλοντικές επιπτώσεις.

Και αρχιτεκτονική καινοτομία διεθνούς εμβέλειας

Με την υπογραφή του διεθνούς αρχιτεκτονικού γραφείου HKS και του Luciano Mazza, επικεφαλής του Hospitality Design, το Limassol Greens σχεδιάστηκε στα πρότυπα των μεσογειακών golf resort, λαμβάνοντας υπόψη τις  περιβαλλοντικές ιδιαιτερότητες της περιοχής. Κάθε αρχιτεκτονική λεπτομέρεια έχει μελετηθεί και σχεδιαστεί προσεκτικά, διασφαλίζοντας ότι η οικιστική πρόταση του Limassol Greens διασφαλίζει την απόλυτη ισορροπία, από κάθε άποψη.

Η πιο εμπνευσμένη επιχειρηματική ανάπτυξη

Η εταιρεία Lanitis Golf Public Co. Ltd, που έχει αναλάβει να σχεδιάσει, να αναπτύξει και να λειτουργήσει το Limassol Greens, ανήκει στον Όμιλο Λανίτη και σε μια μαλτέζικη κοινοπραξία, της οποίας ηγείται ο όμιλος Alf Mizzi & Sons. Συλλογικά και με υπόβαθρο την εμπειρία που διαθέτουν στον τομέα, οι εταίροι του έργου έχουν υπογράψει ίσως την πιο εμπνευσμένη επιχειρηματική ανάπτυξη της ευρύτερης Μεσογείου.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
FREE NUMBER CYPRUS: 8000 7888
SALES OFFICE: +357 25 888 700
HEAD OFFICE: +357 25 888 777
E-MAIL: [email protected]
WEBSITE: www.limassolgreens.com