Το Limassol Blu Marine αναδεικνύεται ως η ναυαρχίδα των αναπτυξιακών έργων του Ομίλου Λεπτού στη Λεμεσό, το παραθαλάσσιο συγκρότημα επιδιώκει να δώσει σχήμα σε μια νέα εποχή ζωής, σχεδιασμένο από κορυφαία ονόματα στον κλάδο της αρχιτεκτονικής και των κατασκευών.

Το Limassol Blu Marine αποτελεί μια ιδανική επιλογή ποιότητας ζωής, σε μια δυναμικά αναπτυσσόμενη περιοχή της Λεμεσού, στη «Νέα Ριβιέρα της Ευρώπης». Το έργο είναι μια ανάπτυξη διεθνών προτύπων πολλαπλών χρήσεων, που βρίσκεται στη δυτική ακτή και στην καρδιά της Λεμεσού, σε μια περιοχή που γνώρισε ραγδαία ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, με επενδύσεις μεγάλης κλίμακας.

Ένα ακμάζον επιχειρηματικό κέντρο και εν μέσω μιας μεγάλης αστικής αναγέννησης που έχει προγραμματιστεί από τον Δήμο Λεμεσού, το Limassol Blu Marine βρίσκεται μπροστά από την Ακταία Οδό, μια περιοχή που περιλαμβάνει τη Μαρίνα Λεμεσού, το My Mall, το Dubai World Cruise Terminal, ένα διεθνές γήπεδο γκολφ και το μεγαλύτερο ολοκληρωμένο θέρετρο καζίνο στην Ευρώπη. Η ανάπτυξη βρίσκεται επίσης σε απόσταση 35 λεπτών οδικώς από τα δύο διεθνή αεροδρόμια του νησιού.

Είναι ένας μοναδικός προορισμός, μια ευκαιρία επένδυσης για εκείνους που αναζητούν πολυτελή εξοχική / μόνιμη κατοικία ή επιθυμούν να αποκτήσουν ακίνητο για ενοικίαση ή επιχειρηματική δραστηριότητα. Η κατασκευή του Limassol Blu Marine συμβάλλει σημαντικά στην κυπριακή οικονομία μέσω της δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας, τόσο στον τομέα των κατασκευών όσο και στον τομέα των υπηρεσιών.

Ο Όμιλος Εταιρειών Λεπτός έχει συνεργαστεί με την παγκοσμίου φήμης Benoy Architects – τους ειδικούς πίσω από τη Ferrari World Abu Dhabi και το Westfield London – για να σχεδιάσουν ένα πραγματικό κόσμημα στη Λεμεσό, που θα προσφέρει έναν ασυναγώνιστο τρόπο ζωής σε μια κοσμοπολίτικη τοποθεσία που ορίζεται ως «Η Νέα Ριβιέρα της Ευρώπης».

Όλα τα διαμερίσματα του Limassol Blu Marine, 1-6 υπνοδωματίων, πληρούν υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και τεχνολογίας προσφέροντας εκπληκτική θέα προς τη θάλασσα και το απέραντο γαλάζιο.

Έχοντας πάρει το όνομά τους από τους αρχαίους Έλληνες Θεούς, τον Ποσειδώνα, τον Δία και τον Ωκεανό, οι τρεις εντυπωσιακοί οικιστικοί πύργοι ‘Poseidon’, ‘Zeus’ και ‘Oceanus’ του Limassol Blu Marine αποτίνουν φόρο τιμής στη θάλασσα. Τα διαμερίσματα διαθέτουν τεράστιες βεράντες, μεγάλα παράθυρα διπλού ύψους, με νότιο προσανατολισμό, που αξιοποιούν το φυσικό φως. Κάθε πύργος στο Limassol Blu Marine είναι στρατηγικά τοποθετημένος για να εξασφαλίζει την αδιάκοπη θέα προς τη θάλασσα.

Οι ένοικοι του Limassol Blu Marine θα απολαμβάνουν αποκλειστική πρόσβαση σε παγκοσμίου επιπέδου ανέσεις και υπηρεσίες πέντε αστέρων, που είναι θα διαθέσιμες 24/7. Ένα υπερυψωμένο βάθρο πάνω από τη θάλασσα θα προσφέρει μια εντυπωσιακή πισίνα υπερχείλισης, 50 μέτρων, περιποιημένους κήπους, μπιστρό και λόμπι, γυμναστήριο και θυρωρείο.

Οι ιδιοκτήτες θα έχουν επίσης πρόσβαση σε πάνω από 14.000 τ.μ. πολυτελών εγκαταστάσεων υγείας και ευεξίας, όπως αίθουσες περιποίησης, σάουνα και ατμόλουτρα, όπως και μια φωτισμένη θερμαινόμενη εσωτερική πισίνα 25 μέτρων.

Το Blu Marine δεν είναι απλώς ένας καταπληκτικός τόπος διαμονής, αλλά μια ολοκληρωμένη εμπειρία ζωής στη νέα Ριβιέρα της Ευρώπης.

Η Όμιλος Εταιρειών Λεπτός παρουσίασε το πολυτελές τριώροφο ρετιρέ, το οποίο καταλαμβάνει τρεις ορόφους, τον 33ο, 34ο και 35ο όροφο του Poseidon Tower στο Limassol Blu Marine.

Το πολυτελές ρετιρέ καλύπτει 1058.6 τ.μ., αποτελείται από 6 υπνοδωμάτια, 7 μπάνια και 2 μπάνια επισκεπτών και διατίθεται προς πώληση στην τιμή €12,655 εκατ. (+ΦΠΑ). Το διαμέρισμα απολαμβάνει εντυπωσιακή θέα στη Μεσόγειο Θάλασσα από τα μεγάλα, ενιαία παράθυρα και τις οροφές διπλού ύψους, καθώς και από τη καλυμμένη βεράντα 245 τ.μ.

Είναι προσβάσιμο μέσω ιδιωτικού ανελκυστήρα και προσφέρει δύο ιδιωτικές εισόδους στο Επίπεδο 1 (στον 33ο όροφο). Η μία είσοδος οδηγεί στον ενιαίο χώρο καθιστικού/τραπεζαρίας και κουζίνας και η άλλη είσοδος οδηγεί στο κύριο σαλόνι όπου βρίσκονται τα τρία πρώτα υπνοδωμάτια. Το Επίπεδο 1 διαθέτει επίσης χώρο τηλεόρασης/lounge, αίθουσα υποδοχής και χώρο μπάρμπεκιου, ο οποίος οδηγεί στην εκπληκτική βεράντα. Η βεράντα περιλαμβάνει ιδιωτική πισίνα, ξαπλώστρες, καθιστικό και χώρος  πρασίνου, που προσθέτει μια πινελιά χρώματος στους εξωτερικούς και εσωτερικούς δημιουργώντας μια πραγματική αίσθηση γαλήνης και ηρεμίας σε αυτό το εξαίσιο ρετιρέ.

Πρόσφατα έγινε  και η παρουσίαση του δεύτερου εντυπωσιακού οικιστικού πύργου «Zeus Tower – Signature Collection», κτήριο των 30 ορόφων. Τα 106 επιπλωμένα διαμερίσματα του πύργου Zeus, είναι μέρος της πολυτελούς συλλογής Signature Collection. Αποτελούνται από 1 μέχρι 5 υπνοδωμάτια, με μοναδικές κορυφαίες προδιαγραφές ποιότητας και αισθητικής, όλα σχεδιασμένα για να καλύπτουν κάθε ανάγκη.

Mε δυναμική επιχειρηματική ανάπτυξη για πάνω από 60 χρόνια, o Όμιλος Λεπτός έχει κατακτήσει ηγετική θέση μέσα από τις πολυδιάστατες δραστηριότητές του, Ανάπτυξη Γης, Τουρισμός, Εκπαίδευση, Υγεία.  Καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας του συνεχίζει να δημιουργεί δυναμικά, πρωτοπόρα και διαχρονικά έργα, με καινοτομία και το βλέμμα στραμμένο προς το μέλλον, αφουγκραζόμενος τις ανάγκες κάθε εποχής. Στον πυρήνα της ταυτότητάς του βρίσκεται η προσήλωση στην ποιότητα, η καινοτομία και η δημιουργική εξωστρέφεια.

Ο Όμιλος Λεπτός, ένας από τους μεγαλύτερους εργοδότες στην Κύπρο, υλοποιεί μεθοδικά την επιχειρηματική στρατηγική του, με διεθνή παρουσία και γραφεία σε 75 χώρες. Με κύριο στόχο τη δημιουργία αξίας για τον τόπο, στέκεται στο πλευρό της κυπριακής κοινωνίας, με εκτεταμένο έργο και δράσεις κοινωνικής προσφοράς και περιβαλλοντικής φροντίδας. Μέσα σε εποχές μεγάλων προκλήσεων, ο Όμιλος προχωρά με σύνεση και σταθερά βήματα, συνδυάζοντας την ιστορική του κληρονομιά και εμπειρία, με την υλοποίηση του δυναμικού του οράματος.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Whats app: +357 97 875 616

Email: [email protected]

www.limassolblumarine.com