Η BBF ξεχωρίζει τα τελευταία 15 χρόνια για τη δυναμική παρουσία της στον τομέα ανάπτυξης γης και κατασκευών της Κύπρου.

Με κύρια ενασχόληση την ανάπτυξη οικιστικών και εμπορικών ακινήτων στην Κύπρο και στην Ελλάδα, έχει καταφέρει να κατέχει ηγετική θέση και να καθιερωθεί ως μια εταιρεία που δημιουργεί πρωτοποριακά έργα, με σκοπό να αναβαθμίζουν το περιβάλλον διαβίωσης και να επιτυγχάνουν υψηλές αποδόσεις των επενδύσεων για τους πελάτες της.

Επιπλέον, επενδύει σε καινοτόμες υπηρεσίες, με επίκεντρο τη συνεχή βελτίωση της εμπειρίας των πελατών της, για τη διασφάλιση μια πελατοκεντρικής ολιστικής προσέγγισης ολοκληρωμένων υπηρεσιών, που εξασφαλίζει άμεση, αποτελεσματική και εξατομικευμένη υποστήριξη, μέσω ενός ενιαίου και αξιόπιστου σημείου εξυπηρέτησης.

Δεδομένων των προκλήσεων που σχετίζονται με την αγορά κατοικίας ή τη μετεγκατάσταση μιας επιχείρησης, η BBF στοχεύει στην απλοποίηση της διαδικασίας -τρίπτυχου- αγοράς, παράδοσης και συντήρησης στην αγορά ακινήτων, προς όφελος του πελάτη, παρέχοντας σχετικές συμπληρωματικές υπηρεσίες από τις ομάδες ειδικών που είναι έτοιμοι να σταθούν δίπλα του σε κάθε βήμα:

bbf: – επιλογή ακινήτου, παροχή νομικών και χρηματοδοτικών συμβουλών, γραφειοκρατική υποστήριξη

bbf: design – εξατομικευμένες λύσεις εσωτερικού σχεδιασμού, κορυφαίες επιλογές επίπλωσης και εξοπλισμού

bbf: care – υπηρεσίες διαχείρισης και συντήρησης ακινήτων, ιδιωτικές υπηρεσίες θυρωρού, έκτακτα αιτήματα

bbf: rent – εξειδικευμένες λύσεις ενοικίασης και διαχείρισης ενοικίασης.

Η BBF παρέχει εμπεριστατωμένη γνώση σε ζητήματα που αφορούν την αγορά ακινήτων, για την επιλογή του ιδανικού ακινήτου σύμφωνα με τις ανάγκες ή τους στόχους των πελατών της και προσφέρει έγκαιρη υποστήριξη σε κάθε στάδιο, από την αγορά και την παράδοση έως την αποτελεσματική διαχείριση των ακινήτων τους.

Με την εξειδικευμένη ομάδα, από νομικούς και οικονομικούς συμβούλους και τις ομάδες εσωτερικού σχεδιασμού και διαχείρισης ακινήτων, η BBF παραμένει αφοσιωμένη στην κατανόηση και ικανοποίηση των ιδιαίτερων αναγκών των πελατών και των επενδυτών. Σε στρατηγική ευθυγράμμιση με τις παγκόσμιες τάσεις και τις βέλτιστες πρακτικές της αγοράς ακινήτων, θέτει συνεχώς καινούργιους στόχους, ώστε κάθε προσπάθειά της να αντανακλά τη διαχρονική δέσμευσή της – να παρέχει υψηλά επίπεδα ικανοποίησης στους πελάτες της.

Ξεχωριστό χαρτοφυλάκιο

Επιπρόσθετα, το ξεχωριστό και ποικίλο χαρτοφυλάκιο της BBF, με περισσότερα από 145 σύγχρονα οικιστικά και εμπορικά έργα – στα οποία περιλαμβάνονται 51 νέα, καινοτόμα έργα προς υλοποίηση τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ελλάδα.

Τα νέα έργα της BBF βρίσκονται τόσο σε κεντρικά όσο και σε περιφερειακά σημεία της Λεμεσού, της Πάφου, της Λάρνακας, της Λευκωσίας, καθώς και σε κεντρικά σημεία της Αθήνας και έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν μοναδική ευελιξία και άνεση, μαζί με όλα τα πλεονεκτήματα του σύγχρονου αστικού τρόπου διαβίωσης.

Στα νέα οικιστικά έργα της BBF συγκαταλέγονται το bbf: fremont και το bbf: ace, δύο σύγχρονα συγκροτήματα κατοικιών, με ελεγχόμενη πρόσβαση και τη φιλοσοφία μιας πολυτελούς οικιστικής κοινότητας, στο Ζακάκι της Επαρχίας Λεμεσού.

Στην ίδια φιλοσοφία κινείται και το bbf: haven στην περιοχή Παλώδιας, ένα μοναδικό gated community, που υπόσχεται να αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής των αγοραστών.

Το bbf: lake view στα Πολεμίδια και το bbf: fortebello στον Άγιο Τύχωνα θα ξεχωρίσουν για την αρχιτεκτονική αρτιότητα, την καλαισθησία και την υψηλή ποιότητα κατασκευής.

Το πλούσιο χαρτοφυλάκιο της BBF περιλαμβάνει πολλά ακόμα εντυπωσιακά έργα, όπως το νέο έργο – καινοτόμο συγκρότημα μεικτής χρήσης στην περιοχή του Αγίου Νικολάου στη Λεμεσό, το bbf: flow.

Το συγκεκριμένο έργο σχεδιάστηκε για να ανταποκρίνεται στο πνεύμα των σύγχρονων τάσεων της αστικής ανάπτυξης, με επίκεντρο τον μετασχηματισμό και εκσυγχρονισμό των χώρων διαβίωσης και εργασίας και να αποτελέσει τον απόλυτο προορισμό κατοικίας και εργασίας καθώς συνδυάζει άψογα και τις δύο αυτές δραστηριότητες.

Στόχος του είναι να ενθαρρύνει τη δημιουργία μιας ζωντανής κοινότητας πολλαπλών χρήσεων, όπου το περιβάλλον διαβίωσης συνυπάρχει αρμονικά με τον εργασιακό χώρο.

Επιπλέον, κατά το τρίτο τρίμηνο του 2024, η BBF αναμένεται να ολοκληρώσει την ανέγερση του νέου εμπορικού έργου της, του bbf: summit, που ξεχωρίζει για τον πολύ μοντέρνο σχεδιασμό του και αποτελεί την ιδανική επιλογή για να στεγάσει μικρού έως μέτριου μεγέθους εταιρείες.

Κατ’ επέκταση, η BBF εφαρμόζει καινοτόμες αρχιτεκτονικές και κατασκευαστικές λύσεις για ευελιξία, λειτουργικότητα και διαχρονική ποιότητα, εστιάζοντας στη μακροβιότητα και αποδοτικότητα των χώρων.

Παράλληλα, επιλέγει τοποθεσίες στρατηγικής σημασίας σε αναπτυσσόμενες περιοχές, στοχεύοντας στην εξασφάλιση διευκόλυνσης, με άμεση πρόσβαση από και προς, σε χρήσιμες υπηρεσίες, υποδομές, και το οδικό δίκτυο.

Παράλληλα, τα έργα της BBF προσφέρουν ποιοτική διαβίωση με προνομιακές εγκαταστάσεις, όπως γυμναστήρια, κοινόχρηστες πισίνες, ιδιωτικούς χώρους στάθμευσης και εκτεταμένους πράσινους ανοιχτούς χώρους.

Επιπλέον, τονίζει τη σημασία δημιουργίας εξωτερικών χώρων πρασίνου, προσδίδοντας αρμονία μεταξύ εσωτερικού και εξωτερικού περιβάλλοντος.

Η BBF εστιάζει στην παροχή ανώτερης εμπειρίας και τρόπου ζωής, μέσα από τα έργα που αναπτύσσει στην Κύπρο και την Ελλάδα, διατηρώντας την υπόσχεσή της για συνέπεια στην ανάπτυξη ενός καλύτερου αστικού περιβάλλοντος διαβίωσης και επιδιώκει να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία ιδιοκατοίκησης και εργασίας.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

357 (25) 010 692
[email protected]
www.bbf.com