Για την εταιρεία Korantina Homes, το 2024 είναι μια κομβική χρονιά. Μια χρονιά σταθμός σε συνέχεια των αναπτύξεων των προηγούμενων ετών, δεδομένου ότι η εταιρεία, πέρα από τον προορισμό Cap St Georges Resort στο Ακρωτήρι Αγίου Γεωργίου Πέγειας, αναπτύσσεται και σε άλλες περιοχές της Πάφου.

Δημιουργεί ιδιαίτερα έργα, διαφορετικών μεν χαρακτηριστικών, πάντα όμως με σταθερή ανθρωποκεντρική αντίληψη και αμετάβλητη φιλοσοφία ποιότητας και καινοτομίας.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Korantina Homes, Γιώργος Ιωάννου και οι συνεργάτες του, δίνουν από την αρχή της πορείας της εταιρείας έμφαση στις αξίες του σεβασμού, της διαφάνειας και της εμπιστοσύνης. Αυτά, άλλωστε, είναι και τα πιο σημαντικά υλικά της δημιουργίας.

«Θέλουμε», αναφέρει ο κ. Ιωάννου με κάθε ευκαιρία, «να δημιουργούμε ισχυρούς δεσμούς με τους πελάτες, τους εργαζόμενους, τους συνεργάτες μας και την κοινωνία. Αυτή η ανθρωποκεντρική προσέγγιση συνέβαλε καταλυτικά στα στέρεα βήματα ανάπτυξης της εταιρείας». 

Το χαρτοφυλάκιο της Korantina Homes περιλαμβάνει μεγάλη γκάμα ακινήτων, από ξεχωριστές επαύλεις και διαμερίσματα παραθαλάσσια, μέχρι εμπορικά καταστήματα και διαμερίσματα στο κέντρο της πόλης. Όλα βρίσκονται σε επιλεγμένες περιοχές και κοινό τους χαρακτηριστικό είναι η ποιότητα στην κατασκευή και στην αισθητική.

CAP ST GEORGES RESORT

Το διεθνώς πολυβραβευμένο Cap St Georges Resort βρίσκεται σε μια ιδιαίτερη περιοχή της Πάφου, αποτελώντας το πρώτο μεγάλο    έργο της εταιρείας και ένα από τα μεγαλύτερα παραθαλάσσια οικιστικά θέρετρα της Μεσογείου.  Αποτελείται από 220 επαύλεις και ένα υψηλής αισθητικής clubhouse, σε μια τοποθεσία που απολαμβάνει το ωραιότερο ηλιοβασίλεμα της δυτικής όχθης του νησιού, με 2 χλμ. παραλίας.

Το έργο ξεχωρίζει για τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες φροντίδας που προσφέρει όλο το 24ωρο, καθώς και για τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις ψυχαγωγίας, αναψυχής, εστίασης και δραστηριοτήτων για όλη την οικογένεια. Οι κατοικίες συνδυάζουν αρμονικά το σύγχρονο αρχιτεκτονικό design εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, με τη φυσική ομορφιά της περιοχής.

Παρέχουν μια μοναδική ευκαιρία απόκτησης ακίνητης περιουσίας στην Κύπρο, σε μια από τις πιο ελκυστικές  τοποθεσίες στην Ευρώπη. Το έργο αποτελεί, διεθνώς, πόλο έλξης επενδυτικού ενδιαφέροντος και σημαντικές προσωπικότητες έχουν εμπιστευθεί την Korantina Homes, προχωρώντας σε αγορά κατοικιών.

Σημαντικό μέρος του Cap St Georges Resort είναι το ξενοδοχείο Cap St Georges Hotel & Resort, που απευθύνεται σε επισκέπτες με απαιτήσεις. Διαθέτει 202 δωμάτια, καταστήματα, χώρους φιλοξενίας και εστίασης, state of the art κέντρο ευεξίας και αθλητικές εγκαταστάσεις. Η ξενοδοχειακή μονάδα στοχεύει να ανοίξει νέους δρόμους στην κατεύθυνση του βιώσιμου τουρισμού υψηλού επιπέδου, που προσφέρει η χώρα μας.

SOHO RESORT

Το μοναδικό αυτό έργο αποτελείται από δύο κτήρια, 15 και 16 ορόφων αντίστοιχα, τα μοναδικά στην Πάφο και 20 επαύλεις υψηλής αισθητικής, όλες με θέα τη θάλασσα της Κάτω Πάφου. Το resort ακολουθεί τη φιλοσοφία της  εταιρείας, ως προς τις αποκλειστικές ποιοτικές υπηρεσίες άνεσης και εξυπηρέτησης που προσφέρει, ενώ επίσης περιλαμβάνονται αριθμός καταστημάτων, εστιατόριο και καφέ, κέντρο ευεξίας, γυμναστήριο, υπηρεσίες concierge, κοινόχρηστες  πισίνες, 24ωρη reception, φροντίδα κήπου και πισίνας, υπηρεσίες λιμουζίνας και άλλα.

Η πρώτη φάση (κατασκευή Α’ κτιρίου) έχει ήδη ολοκληρωθεί και τα αντίστοιχα διαμερίσματα έχουν παραδοθεί στους ιδιοκτήτες τους, ενώ έχει ξεκινήσει και η δεύτερη φάση κατασκευής με την ανέγερση του Β’ κτιρίου. Αυτό αναμένεται να ολοκληρωθεί σε διάστημα 2 ετών.

ROYAL BAY

Το οικιστικό θέρετρο Royal Bay δημιουργείται εντός του Δήμου Πάφου και πρόκειται για ένα έργο δίπλα από την παραλία Venus. Αποτελείται από επαύλεις με κορυφαία κατασκευαστικά και αρχιτεκτονικά πρότυπα, καθώς και από διαμερίσματα. Οι προδιαγραφές του περιλαμβάνουν clubhouse, 24ωρη υπηρεσία εξυπηρέτησης, 24ωρη ασφάλεια, σπα και γυμναστήριο. Απέχει μόλις λίγα λεπτά από το κέντρο της πόλης και βρίσκεται δίπλα στο ιδιωτικό σχολείο Aspire.

Η εταιρεία, εντός της τρέχουσας χρονιάς, προγραμματίζει την ένταξη στην αγορά δύο ακόμα οικιστικών αναπτύξεων στο κέντρο της πόλης της Πάφου. Αυτές βρίσκονται σε κομβικά σημεία, κοντά σε νευραλγικές υπηρεσίες, στα κυβερνητικά κτίρια, σε σχολεία, στο δημαρχείο και το κέντρο της πόλης με την έντονη εμπορική και κοινωνική δραστηριότητα. Θα παρέχουν, έτσι, σημαντικές διευκολύνσεις στους ενοίκους τους.

Η Korantina Homes, μέσα από τα έργα της, παρουσιάζει και τη δημιουργική της διαφοροποίηση. Με εφαρμογή αισθητικών, κατασκευαστικών και λειτουργικών καινοτομιών, η εταιρεία είναι προσηλωμένη σε υπηρεσίες που κάνουν πιο εύκολη, πιο άνετη και πιο ποιοτική τη διαβίωση εκείνων που την επιλέγουν για να αποκτήσουν την κατοικία τους. Ξεχωρίζουν η 24ωρη προσωποποιημένη παροχή υπηρεσιών κορυφαίου επιπέδου με τη λειτουργία club house, spa, γυμναστηρίων, εστιατορίων, κα.

Εκτός, όμως, από τους επιχειρηματικούς στόχους, κύρια προτεραιότητα της Korantina Homes είναι η διαρκής ενίσχυση της σχέσης υπευθυνότητας που έχει χτιστεί τα τελευταία χρόνια με την κυπριακή κοινωνία και ειδικότερα με την κοινωνία της Πάφου. Στην κατεύθυνση αυτή, αναπτύσσονται διαρκώς μια σειρά από δράσεις που αφορούν στη στήριξη: της εκπαίδευσης, του πολιτισμού, του αθλητισμού και της προστασίας του περιβάλλοντος.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
[email protected]
www.korantinahomes.com
+357 8000 7030