Βραβεύτηκαν οι κορυφαίοι σε τρεις κατηγορίες – Πρώτευσαν οι εταιρείες XM  –  DHL Express  –   ECOMMBX

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17 Μαΐου στο ξενοδοχείο Hilton Nicosia από το Great Place To Work® Cyprus η εκδήλωση βραβεύσεων των εταιρειών που εντάχθηκαν στη λίστα Cyprus’ Best Workplaces™ 2024.

Η εκδήλωση αυτή αποτελεί το κορυφαίο γεγονός της χρόνιας σε όλες τις 90 χώρες όπου δραστηριοποιείται το Great Place To Work®. Αναγνωρίζονται και βραβεύονται οι καλύτερες, με βάση αποκλειστικά το αποτέλεσμα της έρευνας προσωπικού Trust Index©, εταιρείες που είχαν πιστοποιηθεί την προηγούμενη χρονιά, δηλαδή το 2023.

Γενικός Διευθυντής του Great Place To Work® Cyprus, Κυριάκος Ιακωβίδης

Στην ομιλία του ο Γενικός Διευθυντής του Great Place To Work® Cyprus, Κυριάκος Ιακωβίδης, μεταξύ άλλων ανάφερε πως, «Βιώνουμε μια περίοδο έντονων προκλήσεων όπου η αβεβαιότητα και η ανασφάλεια είναι τα κυρίαρχα συναισθήματα. Πλήττεται με τον πιο δραματικό τρόπο ο παράγοντας εμπιστοσύνης, γεγονός που αφήνει τους ανθρώπους με το ερωτηματικό ΤΙ ή ΠΟΙΟΙ μπορούν να εμπιστευτούν! Είναι για αυτό το λόγο που οι ηγέτες οργανισμών και επιχειρήσεων που έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν ένα περιβάλλον ψηλής εμπιστοσύνης για τους εργαζόμενους τους, επιτελούν ένα αξιοθαύμαστο έργο.»

Ο θεσμός της ανακήρυξης των καλύτερων, σε ότι αφορά το εργασιακό περιβάλλον επιχειρήσεων και η εκδήλωση βράβευσης έτυχε της ενίσχυσης της Τράπεζας Κύπρου που ήταν ο Μέγας Χορηγός και της υποστήριξης της Freedom24 και της Iron Mountain, που ήταν επίσης χορηγοί.    

Η επικοινωνία και προβολή του θεσμού έγινε από το συγκρότημα του Φιλελευθέρου – Φιλελεύθερος, Philenews και Insider που σαν Συνεργάτης Επικοινωνίας του Great Place To Work® Cyprus στήριξε όλη τη δράση του, αναγνωρίζοντας το όφελος για την οικονομία του τόπου ευρύτερα.

Οι εταιρείες που είχαν βραβευτεί σε τρείς κατηγορίες με βάσει τον αριθμό προσωπικού που απασχολούν ήταν:

ECOMMBX

Κατηγορία Μικρών Εταιρειών (20 – 100 άτομα)

Νο. 1 ECOMMBX

No. 2 Prospectacy Ltd

No. 3 Philp Morris International

No. 4 Deriv

No. 5 Tryfon Tseriotis

No. 6 Thermomix|Kobold Cyprus – Eminentia Trading Ltd

No. 7 Traders Trust

No. 8 D.G Techlink

No. 9 MetLife

No.10 Cyprus Global Logistics

DHL Express

Κατηγορία Μεσαίων Εταιρειών (100 – 250  άτομα)

Νο. 1 DHL Express

No. 2 Scorewarrior

No. 3 Hilton Nicosia

No. 4 Coca-Cola HBC Cyprus Ltd

No. 5 Varnavas Hadjipanayis Ltd

XM

Κατηγορία Μεγάλων Εταιρειών (250+ άτομα)

Νο. 1 XM

No. 2 Vassos Eliades Ltd

No. 3 C.A Papaellinas Group

No. 4 Amdocs

No. 5 European University Cyprus

Μπορείτε επίσης να δείτε την λίστα Cyprus’ Best Workplaces™ εδώ.