Η NEDECO Electronics Ltd – ηγέτιδα εταιρεία παροχής έξυπνων τεχνολογικών λύσεων για δημόσιους οργανισμούς και ιδιωτικές επιχειρήσεις – σε συνεργασία με την Alcatel-Lucent Enterprise διοργάνωσαν την Τετάρτη, 10 Απριλίου, στη Λευκωσία, ενημερωτική ημερίδα με αντικείμενο τις τελευταίες εξελίξεις στους τομείς των τηλεπικοινωνιών και των λύσεων δικτύου για επιχειρήσεις και οργανισμούς.

Ο CEO της NEDECO Εlectronics Ltd, Λουκιανός Ράφτης, αναφέρθηκε στη διαχρονική σχέση και συνεργασία που διατηρούν με την Alcatel-Lucent, γεγονός που συνέβαλε στις ουσιαστικές, ποιοτικές και άμεσες υπηρεσίες που παρέχουν στους πελάτες τους: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για την άμεση ανταπόκρισή μας και το after sales support, κυρίως επειδή απευθυνόμαστε σε μεγάλους οργανισμούς που διαχειρίζονται θέματα υγείας, παιδείας αλλά και κρατικής ασφάλειας».

Ο Channel Sales Manager της AlcatelLucent Enterprise Κωνσταντίνος Μακκάς, αφού ανέπτυξε το πλούσιο ιστορικό και την εμπειρία τους στον χώρο των επικοινωνιών, εστίασε στους στόχους και τη στρατηγική τής εταιρείας για το μέλλον, επισημαίνοντας πως: «Η εταιρεία παρέχει διαχρονικά ευέλικτες και αξιόπιστες λύσεις, βάσει των αναγκών του πελάτη.  Σημαντικό κομμάτι της στρατηγικής μας είναι η παροχή εξειδικευμένων λύσεων σε οργανισμούς σε οριζόντια κλίμακα, καθώς δεν παρέχουμε μόνο προϊόντα, αλλά και υπηρεσίες».

Στην παρουσίασή του, ο Director Business Development Network Division, Sebastien Claret, εξήγησε τα τεχνολογικά trends της αγοράς, εστιάζοντας στην τεχνητή νοημοσύνη, τις ψηφιακές διαδικασίες, αλλά και το πολύ σημαντικό κομμάτι της κυβερνοασφάλειας.

Ο Director TSS SOUTH EUROPE, Miguel Diaz, ανέλυσε την επικοινωνία στην ψηφιακή εποχή, και την ανάγκη για την ενοποίηση των διαφορετικών καναλιών επικοινωνίας και επαφής ώστε να γίνεται πιο λειτουργική η καθημερινότητα των χρηστών. Ο κος Diaz εστίασε ιδιαίτερα στο μέλλον του χώρου εργασίας, το οποίο χαρακτήρισε ως «κατ’ εξοχήν ψηφιακό».

Η εκδήλωση παρουσίασε και έριξε φως στη σημαντικότητα της επικοινωνίας σε μια εποχή που όλα αλλάζουν ραγδαία, καθιστώντας την το άλφα και το ωμέγα της καθημερινότητας. Με την τεχνολογία να έχει δημιουργήσει τομές σε κάθε πτυχή της ζωής μας, η ανάγκη για αδιάκοπη συνδεσιμότητα και διαρκή αναβάθμιση των υπηρεσιών και των μέσων που προσφέρουν άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις, είναι μεγάλη.