Ακόμα μια πρωτοποριακή για τα κυπριακά δεδομένα, εσωτερική εταιρική έκθεση, παρουσίασε η εταιρεία ανταλλακτικών ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ. Πρόκειται για την έκθεση «The AutoTool Show 2024» η οποία διεξήχθη με τεράστια επιτυχία την Κυριακή, 14 Απριλίου στην Παλλουριώτισσα, σε εγκαταστάσεις της ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ έναντι της Πύλης Αμμοχώστου. Η έκθεση «The AutoTool Show» μπορεί να χαρακτηριστεί και ως το μικρό… αδελφάκι της καθιερωμένης από το 2013 έκθεσης «The AutoFix Show» που διοργανώνεται από την ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ κάθε δύο χρόνια.

Επισκεπτόμενοι την έκθεση «The AutoTool Show 2024» εκατοντάδες επαγγελματίες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις νέες τάσεις σε Εργαλεία, Διαγνωστικά, Εξοπλισμό και Χημικά αλλά και να επωφεληθούν από μεγάλες προσφορές σε τελευταίας τεχνολογίας εργαλεία και εξοπλισμό. Επιπλέον, η έκθεση περιλάμβανε ζωντανές επιδείξεις και παρουσιάσεις, ενημέρωση από εκπροσώπους των εργοστασίων και διαγωνισμούς με πλούσια δώρα.

Για τις ανάγκες της έκθεσης πολλοί επαγγελματίες – εκπρόσωποι των εργοστασίων που αντιπροσωπεύει η ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ, έφτασαν από το εξωτερικό για να έχουν άμεση επαφή με τους επαγγελματίες του automotive aftermarket στην κυπριακή αγορά. Κυριότερος εκθέτης ήταν η Γερμανική εταιρεία KS Tools που είχε την μερίδα του λέοντος και κάλυψε τον μισό περίπου χώρο της έκθεσης με τα προϊόντα της.  Στους εκθέτες συμπεριλαμβάνονταν επίσης και η Γερμανική εταιρεία χημικών GAT Technology που παρουσίασε επίσης και ζωντανές επιδείξεις καθαρισμού, όπως και η εταιρεία διαγνωστικών και άλλων συσκευών TOPDON.  Παρουσία είχε επίσης και ο κολοσσός Robert Bosch με διαγνωστικά μηχανήματα, οι εταιρείες MAHLE, COMPAC, όπως επίσης και η CTEK που κατασκευάζει υψηλής τεχνολογίας φορτιστές μπαταρίας συμβατικών οχημάτων.

Η ανταπόκριση από τους επαγγελματίες του κλάδου ξεπέρασε κάθε προσδοκία και άπαντες ανανέωσαν το ραντεβού για την επόμενη διοργάνωση «The AutoTool Show» η οποία φιλοδοξεί να καταστεί θεσμός.