Με βαριές απώλειες συνεχίζει το Bitcoin μετά το νέο ρεκόρ του πάνω από τα 69.000 δολ. νωρίτερα σήμερα, με το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα να κατρακυλά προς το επίπεδο των 60.000 δολ. 

Το Bitcoin σημείωσε νέο ρεκόρ για πρώτη φορά σε πάνω από δύο χρόνια, στα 69.191,95 δολ. σήμερα, συνεχίζοντας ένα εντυπωσιακό ράλι που ακολούθησε το πράσινο φως των ρυθμιστικών αρχών των ΗΠΑ στα spot ETF σε bitcoin. Το προηγούμενο υψηλό του ήταν στα 68.982,20 δολ. από τις 10 Νοεμβρίου του 2021. 

“Δεδομένου ότι σχεδόν όλοι σχεδόν οι αγοραστές Bitcoin εμφανίζουν πλέον κέρδη, υπάρχουν καλές πιθανότητες να δούμε κάποιες κινήσεις κατοχύρωσης κερδών”, δήλωσε στο Bloomberg ο Zaheer Ebtikar, ιδρυτής του crypto fund Split Capital.Play Video

“Η τιμή του bitcoin ανακτώντας τα υψηλά της καταδεικνύει πως ήρθε για να μείνει” δήλωσε νωρίτερα ο Alex Thorn επικεφαλής ανάλυσης της Galaxy Digital. Κατά τη 15χρονη παρουσία του, το bitcoin έχει δει τέσσερις βουτιές πάνω από 75% και κάθε φορά έχει καταφέρει να επανακάμψει δυναμικά.”

Ανάλογη ήταν και η τοποθέτηση της Clara Medalie, επικεφαλής ανάλυσης της Kaiko, η οποία επεσήμανε ότι η καταγραφή νέου υψηλού αποτελεί ένα σημαντικό ψυχολογικό ορόσημο και καταδεικνύει την αξιοσημείωτη δυνατότητα του κρυπτονομίσματος να ανακάμπτει παρά τις μεγάλες πτώσεις.