Μετά από αρκετές ακυρώσεις και επανασχεδιασμούς, η κινηματογραφική μεταφορά του δημοφιλούς video game «Uncharted» κυκλοφορεί στις 17 Φεβρουαρίου, στον κόσμο και τις κυπριακές αίθουσες. Αυτή την εβδομάδα βγαίνει επίσης η νέα ταινία του Γκάι Ρίτσι «Ένας οργισμένος άντρας εκδικείται» (Wrath Of Man), όπου συναντά και πάλι τον «παλιόφιλο» Τζέισον Στέιθαμ. 

Το «Uncharted» σκηνοθετεί ο σκηνοθέτης του Venom Ρούμπεν Φλάισερ και πρωταγωνιστεί ο Τομ Χόλαντ. 

Ο ερασιτέχνης κλέφτης Νέιθαν Ντρέικ (Τομ Χόλαντ) στρατολογείται από τον έμπειρο κυνηγό θησαυρών Βίκτορ «Σάλι» Σάλιβαν (Μαρκ Γουόλμπεργκ) για την εύρεση του χαμένου θησαυρού του Φερδινάνδου Μαγγελάνου πριν από 500 χρόνια.

Αυτό που ξεκινά ως μια απλή ληστεία για το δίδυμο, γίνεται μια πολυταξιδεμένη περιπέτεια να φτάσουν πρώτοι πριν τον αδίστακτο Μονκάντα (Αντόνιο Μπαντέρας) ο οποίος και θεωρεί πως είναι ο νόμιμος κληρονόμος του. Αν ο Νέιτ και o Σάλι καταφέρουν να απαντήσουν τους γρίφους και λύσουν ένα από τα παλαιότερα μυστήρια στον κόσμο, μπορούν όχι μόνο να διεκδικήσουν λεία αξίας 5 δις δολλαρίων αλλά ίσως να βρουν και τον χαμένο αδερφό του Νέιτ. Το μόνο που χρειάζεται είναι να αντέξουν ο ένας τον άλλο.

Το «Wrath Of Man» είναι ριμέικ μιας γαλλικής περιπέτειας εκδίκησης («Le Convoyeur», 2004). Σηματοδοτεί την τέταρτη συνεργασία του Ρίτσι με τον Στέιθαμ, ενώ παίζουν ακόμη οι Χολτ Μακάλανι, Τζέφρι Ντόνοβαν, Τζος Χάρτνετ, Λαζ Αλόνσο, Ραούλ Καστίγιο, ΝτεΌμπια Οπάρεϊ.

Ο H είναι ένας άγριος και μυστηριώδης χαρακτήρας που εργάζεται σε μια εταιρεία φορτηγών μεταφοράς χρημάτων, και είναι υπεύθυνη για τη μεταφορά εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων στο Λος Άντζελες κάθε εβδομάδα. Κατά τη διάρκεια απόπειρας ληστείας, ο Η θα αφήσει τους συνάδελφους του με ανοιχτό το στόμα αντιδρώντας ακαριαία, αλλά μαζί θα τους βάλει σε ανησυχία περί της ταυτότητας του. Τα κίνητρα του δεν θα αργήσουν να φανερωθούν, όταν θα αναλάβει δράση. 

Η σινοαμερικανικής παραγωγής ταινία κινουμένων σχεδίων «Μπάντι, ο Ροκ Σταρ 2» (Rock Dog 2) απευθύνεται στο παιδικό κοινό.  

Οι True Blue έχουν γίνει τοπικά διάσημοι στο χωριό Σνόου Μάουντεν, έχουν ακόμη και φανατικούς θαυμαστές. Αλλά όταν ένας μεγιστάνας της μουσικής, ονόματι Λανγκ, τους δίνει την ευκαιρία να περιοδεύσουν με την ποπ σουπερ σταρ Λιλ Φόξι, ο Μπάντι και οι φίλοι του μαθαίνουν ότι η φήμη έχει ένα τίμημα και τελικά ανακαλύπτουν ότι μόνο με το να μείνεις πιστός στον εαυτό σου μπορείς να απελευθερώσεις τη δύναμη του Ροκ εν Ρολ.