Δεν γίνεται να πηγαίνεις σε συνεδρία της Βουλής στην οποία θα συζητείτο το πόρισμα της Επιτρόπου Διοίκησης για τις ευθύνες σε σχέση με τον θάνατο του 15χρονου Στυλιανού και να μην έχεις διαβάσει το πόρισμα. Και να ρωτάς πράγματα που είναι καταγεγραμμένα στο πόρισμα και εν πολλοίς απαντούνται.
 
Όπως για παράδειγμα, αν υπάρχουν εγκύκλιοι για τον τρόπο ενεργείας σε παρόμοιες περιπτώσεις. Αφού η Επίτροπος βασίζει τα συμπεράσματά της και την απόφαση για ευθύνες στο γεγονός ότι κάποιοι δεν τήρησαν τις εγκυκλίους.
Θέμα δημιουργήθηκε και για το αν ένας διευθυντής μπορεί να διώχνει μια κοινωνική λειτουργό από ένα σχολείο και να την εμποδίζει να πάρει συνέντευξη από έναν μαθητή, επειδή δεν είναι παρόντες οι γονείς του. Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Παιδείας επέμενε ότι είναι στο δικαίωμα του διευθυντή, η δε βουλευτής Αννίτα Δημητρίου το αντίθετο. Θα είναι καλό, κάποιοι όταν παρουσιάζονται ενώπιον Επιτροπών της Βουλής να είναι γνώστες των θεμάτων. Διαφορετικά εκτίθενται και εκθέτουν και τον οργανισμό που εκπροσωπούν.  
 
 ΜΙΧ.