Έντονος είναι ο προβληματισμός στο ΔΗΚΟ για το τι θα πράξουν σε σχέση με το συνέδριο που έχουν προγραμματισμένο για τις 22-23 Ιανουαρίου.

Με τόσες χιλιάδες κρούσματα ημερησίως πώς είναι να δυνατόν να πραγματοποιηθεί ένα συνέδριο των 1700 περίπου συνέδρων; Από την άλλη βέβαια, αν δεν γίνει τώρα το συνέδριο πότε θα γίνει; Ένα συνέδριο που ορίστηκε μετά τις βουλευτικές εκλογές, όχι για να καθορίσει το τοπίο σε σχέση με το τι θα πράξει το ΔΗΚΟ στις προεδρικές εκλογές αλλά για να προβεί σε αποτίμηση του αποτελέσματος στις βουλευτικές εκλογές και να καθορίσει ρότα για τη συνέχεια.

Ε, μετά από τόσους μήνες που έχουν περάσει από τον καιρό των βουλευτικών εκλογών, τι αποτίμηση να γίνει και ποια συμπεράσματα να καταγραφούν; Εξάλλου, ήδη έχουμε μπει σε προεκλογική για τις προεδρικές εκλογές και το ΔΗΚΟ θέλει μέχρι την άνοιξη να έχει πάρει τις αποφάσεις του. Συνεπώς, αν δεν γίνει τώρα το συνέδριο, πότε θα γίνει; Και από την άλλη, θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί ένα κομματικό συνέδριο διαδικτυακά; Δύσκολες οι απαντήσεις αλλά θα πρέπει να ληφθούν σύντομα. Αυτό αναμένεται να γίνει εντός της εβδομάδας.  

Φ.Δ.