Στην αντεπίθεση πέρασε η Ειρήνη Χαραλαμπίδου, η οποία απάντησε στις επικρίσεις, που έχει δεκτεί τις τελευταίες μέρες, με αφορμή φωτογραφία, η οποία έγινε viral στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και στην οποία παρουσιάζεται η ίδια με τον τέως βουλευτή Χριστάκη Τζιοβάνη και τον τέως Πρόεδρο της Βουλής, Δημήτρη Συλλούρη σε κοινή έξοδο. Η ίδια μάλιστα απάντησε και σε σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας Αλήθειας, κάνοντας λόγο για «συνωμοσία της σιεφταλιάς».

Όπως διευκρινίζει η βουλευτής του ΑΚΕΛ, «η φωτογραφία αυτή απομονώθηκε από τις υπόλοιπες που βλέπετε πιο κάτω. Ήταν χριστουγεννιάτικη έξοδος ολόκληρης τη ς κοινοβουλευτικής ομάδας, με τους συνεργάτες μας, καθιερωμένη για δεκαετίες και γίνεται μετά την ψήφιση των προϋπολογισμών στην Ολομέλεια. ( κάποιοι την εκοψαν κιόλας για να απομονώσουν πρόσωπα και να κάνουν ελεεινό παιχνίδι ως συνηθίζουν)».

Σημειώνει ότι «ο Πρόεδρος της Βουλής συνήθιζε να δίνει το παρόν του όπως πήγαινε και στους άλλους. Τις σχέσεις του, ειδικά μαζί μου, τις γνωρίζετε.  Σας παραπέμπω σε πρωτοσέλιδα του ημερήσιου τύπου»

«Ναι, είμαστε όλοι ένοχοι γιατί μοιραστήκαμε μεζέδες, που τους πλήρωσε ο καθένας από μας, και για τους συνεργάτες μας, όπως είναι το έθιμο», αναφέρει στη συνέχεια.

«Αφού φροντίσατε και καλά κάνατε… διαφάνεια, να μάθετε για τη φωτογραφία, φροντίστε παρακαλώ να ενημερωθείτε και από την Πινδάρου, για όσα καταλογίζει ο Γενικός Ελεγκτής της Δημοκρατίας στις εκθέσεις του για τα διαβατήρια του Σαουδάραβα και τις πολιτογραφήσεις των υπολοίπων 5 φακέλων. Μόνο τόσους του έδωσαν, θα μας υποχρεώσετε και επίσης ενημερωθείτε για το “άγνωστο” γραφείο βιτρίνα δικηγόρου στη Λεμεσό που έκανε 161 αιτήσεις για πολιτογραφήσεις , η πέμπτη μεγαλύτερη στη σειρά, μετά από σημαντικά ελεγκτικά γραφεία! Για ποιον εργαζόταν άραγε; Από βιτρίνες δικηγόρους μπουχτίσαμε», καταλήγει η βουλευτης του ΑΚΕΛ.

Πηγή: philenews