Με την υπόσχεση ότι όσα διδάχθηκαν στο πλευρό της θα τους οδηγούν για πάντα, οι συνεργάτες και το προσωπικό του Υπουργείου Εργασίας αποχαιρετούν την Υπουργό Εργασίας, Ζέτα Αιμιλανίδου, χαρακτηρίζοντάς την ως «φάρο αξιοπρέπειας, ακεραιότητας, δυναμισμού, αρχών, ανιδιοτέλειας, αυταπάρνησης και προσήλωσης στο καθήκον».

Ακολουθεί αυτούσια η ανακοίνωση του προσωπικού του Υπ. Εργασίας:

Εκ μέρους των συνεργατών και του προσωπικού του Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, ευχαριστούμε θερμά όλο τον κόσμο, τον κάθε ένα ξεχωριστά, που έχει νιώσει και μοιράζεται μαζί μας τον πόνο και την απώλειά μας για τον αδόκητο χαμό της Υπουργού μας.

Μιας Υπουργού που ήταν και παραμένει για όλους εμάς φάρος αξιοπρέπειας, ακεραιότητας, δυναμισμού, αρχών, ανιδιοτέλειας, αυταπάρνησης και προσήλωσης στο καθήκον. Ένας ξεχωριστός και μοναδικός Άνθρωπος.

Ταυτόχρονα η Ζέτα ήταν μια εξαιρετικά στοργική μάνα, γιαγιά και αδελφή, με σπάνια και αξιοζήλευτη σχέση με τον γιο της και τους οικείους της.

Συλλυπούμαστε την οικογένεια της αγαπημένης μας Υπουργού και υποσχόμαστε ότι όσα διδαχθήκαμε στο πλευρό της θα μας οδηγούν για πάντα.