Σε σκέψεις για άνδρες συμμετέχοντες βρίσκεται η παραγωγή του «Shopping Star». Η εκπομπή μόδας που μας κρατάει γλυκιά συντροφιά τα τελευταία χρόνια, σκέφτεται να φέρει μεγάλες αλλαγές. Στόχος τους είναι να γίνει μία ανανέωση στο ήδη υπάρχον concept, κάνοντας τη διαφορά, μετά από τόσα χρόνια επιτυχίας.

Μπορεί η Βίκυ Καγιά να έθεσε τον εαυτό της εκτός «GNTM», θα συνεχίσει να παρουσιάζει και να βαθμολογεί τους συμμετέχοντες στο «Shopping star», με το χρηματικό έπαθλο να πηγαίνει σε εκείνον που εξυπηρετεί στο απόλυτο το κόνσεπτ κάθε εβδομάδας. Το κανάλι, μάλιστα, επεξεργάζεται πολύ έντονα το ενδεχόμενο να εντάξει στην εκπομπή και άνδρες συμμετέχοντες. Έτσι, λοιπόν, άντρες και γυναίκες θα αγωνίζονται επί ίσοις όροις, με αυτόν που θα έχει το καλύτερο style να ανακηρύσσεται ο μεγάλος νικητής. Η θεματολογία θα είναι η ίδια, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο εάν θα είναι μεικτό το παιχνίδι, ή αν θα χωρίζεται σε άνδρες και γυναίκες, ανά ημέρες. Το μόνο σίγουρο είναι πως η αλλαγή αυτή θα ενθουσιάσει τους τηλεθεατές και θα προσφέρει αέρα ανανέωσης στο παιχνίδι που επιζητά η παραγωγή τα τελευταία χρόνια. Σύμφωνα με το TV24, το «Shopping Star», εκτός από τους άνδρες συμμετέχοντες, σκέφτεται να ταξιδεύσει και σε όλη την Ελλάδα. Σε περίπτωση, φυσικά, που οι συνθήκες με τον έξαρση της πανδημίας του κορωνοϊού το επιτρέψουν.

Εν τω μεταξύ, προγραμματίζονται αλλαγές και στο ριάλιτι μοντέλων, στο οποίο οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο ρεκόρ. Οι  δοκιμασίες θα είναι διαφορετικές, και οι συμμετέχοντες θα περάσουν από δοκιμασίες που δεν θα θυμίζουν σε τίποτα τις περσινές.