H Nova Cyprus καλωσορίζει τη Bundesliga! Το θεαματικότερο πρωτάθλημα της Ευρώπης θα είναι από αυτό το καλοκαίρι και για τα επόμενα τέσσερα χρόνια αποκλειστικά στο Novasports!

Το εμπλουτισμένο τηλεοπτικό πακέτο αγώνων περιλαμβάνει τους αγώνες της πρώτης και δεύτερης κατηγορίας της γερμανικής Bundesliga , το ετήσιο παιχνίδι του γερμανικού Σούπερ Καπ, καθώς και τους αγώνες Play Off ανάμεσα στις δύο πρώτες κατηγορίες.

Oι συνδρομητές της Nova Cyprus θα απολαμβάνουν πάνω από 300 αγώνες ετησίως του θεαματικότερου Πρωταθλήματος της Ευρώπης (3,29 γκολ ανά αγώνα, τα περισσότερα από τα 5 κορυφαία της Γηραιάς Ηπείρου!), με τα περισσότερα εισιτήρια και τη μεγαλύτερη πληρότητα γηπέδων!! Θα μεταδίδονται όλα τα  παιχνίδια και στις 34 αγωνιστικές, συνολικά δηλαδή οι συνδρομητές θα απολαύσουν 306 αγώνες μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, στις 14 Μαϊου.  

Παράλληλα με την Bundesliga, θα μεταδίδονται και επιλεγμένοι αγώνες από την  Bundesliga 2 η οποία ξεκινάει το τριήμερο 23-25/7 με τηλεοπτική μετάδοση των εξής αναμετρήσεων:

 

Παρασκευή 23/7  Σάλκε-Αμβούργο                21.30

Σάββατο      24/7  Βέρντερ Βρέμης-Ανόβερο 21.30     

Κυριακή       25/7  Σ. Πάουλι-Χολστάιν Κίελ    14.30

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Novasports μέσω Nova Cyprus και απολαύστε τη Bundesliga με τις μεγάλες ομάδες και τα κορυφαία αστέρια του ποδοσφαίρου!

Μόνο Novasports!