Μιλώντας χθες το μεσημέρι στον ACTIVE ο τέως γ.γ. ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού, τρεις φορές αναφέρθηκε στην αφεντιά μου στη διάρκεια μιας δεκάλεπτης παρέμβασής του για να σχολιάσει τα όσα αποκαλύπτονται μέσα από τα έγγραφα που δημοσιεύει ο «Φ» για τις συναντήσεις του ΓΓ ΟΗΕ στο Κραν Μοντάνα. Στην 1η αναφορά είπε πως «τα έζησα κι εγώ, πολύ πιο κοντά απ’ ό,τι τα έζησε ο κ. Πιμπίσιης». Ένα λεπτό αργότερα ανέφερε «…από τις σημειώσεις, όχι του ΓΓ όπως είπε ο κ. Πιμπίσιης αλλά κάποιου από τα ΗΕ που κρατούσε κάποιες σημειώσεις για τις συναντήσεις». 

Και προς το τέλος… «Σ’ ό,τι αφορά το Πλαίσιο, έχει δίκαιο ο κ. Πιμπίσιης, αλλά εκεί ποιος έμεινε εκτεθειμένος; Εμείς μείναμε εκτεθειμένοι, η ε/κ πλευρά, ο κ. Αναστασιάδης». 

Δύο κατά και ένα υπέρ. 

Αλλά, συνονόματε, κανένας δεν αμφισβητεί πως τα ζήσατε πιο κοντά από εμάς ή ξέρετε πέντε πράγματα περισσότερα απ’ ό,τι τα μαθαίνουμε εμείς. Όσον αφορά αυτόν που κρατούσε σημειώσεις, νομίζω ήταν η δουλειά του ανθρώπου να κρατά σημειώσεις στο τι συζητούσε ο ΓΓ, γι’ αυτό και ήταν ο note taker. Σ’ ό,τι αφορά τα Πλαίσιο και την πορεία των εξελίξεων, πολλές φορές συμφωνήσαμε αλλά δεν το λέμε!    

ΑΠΙΜ