Ένα 20χρονο κάτοικο Πάφου συνέλαβε τα χαράματα σήμερα η Αστυνομία, ως δράστη μαχαιρώματος 30χρονου, που έγινε λίγα λεπτά προηγουμένως. 

Το μαχαίρωμα σύμφωνα με την Αστυνομία, έγινε σε περιοχή της Πάφου στις 3 το πρωί για αιτίες που διερευνώνται. Ο 30χρονος που δέχθηκε τα χτυπήματα με μαχαίρι τραυματίσθηκε στην κοιλιακή χώρα και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πάφου όπου του έγινε συρραφή των τραυμάτων, ενώ η κατάσταση του φαίνεται πως δεν εμπνέει ανησυχίες για τη ζωή του. 

Η Αστυνομία που ενημερώθηκε από πολίτες και μετέβη αμέσως στη σκηνή, την οποία απέκλεισε, εντόπισε επί τόπου τον φερόμενο ως δράστη ο οποίος προκαλούσε ανησυχία, φωνασκούσε και οχλαγωγούσε. Αυτός συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, ενώ σύμφωνα με την Αστυνομία προφορικά φέρεται να έχει παραδεχθεί την διάπραξη του μαχαιρώματος κατά του 20χρονου.

Εναντίον του 30χρονο εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα και συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Στη συνέχεια οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, το οποίο εξέδωσε διάταγμα οκταήμερης κράτησής του.

Η κατάσταση της υγείας του 20χρονου χαρακτηρίζεται ως σταθερή.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.