Με ιδιαίτερα θετική διάθεση έκλεισε την προεκλογική εκστρατεία η Πρόεδρος της Αλληλεγγύης, Ελένη Θεοχάρους.

Απόψε πραγματοποιήθηκε η τελική προεκλογική συγκέντρωση του Κινήματος στη Σχολή Τυφλών, όπου, όπως καταγράφεται στο βίντεο που δημοσιεύει η εκπρόσωπος Τύπου της Αλληλεγγύης, Μαρίνα Χατζηκώστα, η Ελένη Θεοχάρους βρήκε την ευκαιρία να φανερώσει την αυθόρμητη πλευρά της, στο πλευρό του τραγουδιστή, Γιώργου Παπαδόπουλου.

Ιδιαίτερα θερμά ήταν τα λόγια της συνεργατιδάς της, η οποία έγραψε: «Στα 19 χρόνια της επαγγελματικής μου πορείας, ίσως να μην βρήκα άνθρωπο άλλον τόσο μαγικό. Τόσο δημοκράτη, τόσο απλό και δοτικό. Έναν άνθρωπο που να έχει τόση απέραντη αγαπη για κάθε άνθρωπο, απ όπου κι αν προέρχεται, αγάπη για κάθε τι ζωντανό. Στην πορεία μου δεν συνάντησα άλλον τέτοιο άνθρωπο με τόση σοφία, αλλά ταυτόχρονα με τόση παιδική αθωότητα στην ψυχή. Νιώθω τεράστια ευγνωμοσύνη που στη νέα σελίδα της δικής μου ζωής, η δασκάλα μου είσαι εσύ. Νιώθω περήφανη που είμαι δίπλα σου σε αυτή τη μάχη. Μαζι θα δώσουμε όλες τις μάχες και δίπλα σου θα βρίσκομαι κάθε φορά που θα τολμάς να σηκώνεις την πατρίδα στα χέρια σου.

Σ ευχαριστώ Eleni Theocharous που είσαι τόσο ώριμη και ταυτόχρονα τόσο παιδί. Αυτό το καλοκαίρι είναι το δικό σου καλοκαίρι. Γιατί οι πραγματικοί ηγέτες είναι πάνω απ΄ όλα άνθρωποι».