Την υποψήφια για έξι Bafta βρετανική ταινία- έκπληξη του Άντριου Χέι «All Of Us Are Strangers» (Άγνωστοι μεταξύ μας) προβάλλει από τις 7 Μαρτίου ο κινηματογράφος Πάνθεον, στη Λευκωσία.

Ο σκηνοθέτης του υπέροχου «Weekend» και του «45 Χρόνια», επιστρέφει με νέα ταινία τόσο συγκινητική που για κάποιους θεατές ίσως αποδειχτεί από τις αγαπημένες της ζωής τους.

Η νέα ταινία του Χέι έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα της τον Αύγουστο στο Φεστιβάλ του Τελουράιντ και έρχεται και στις κυπριακές αίθουσες. Το σενάριο βασίζεται στο μυθιστόρημα του Τάιτσι Γιαμάντα «Strangers» και πρωταγωνιστούν οι Άντριου Σκοτ, Πολ Μέσκαλ, Κλερ Φόι και Τζέιμι Μπελ.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη ο 45άρης σεναριογράφος Άνταμ (Άντριου Σκοτ) είναι ο μοναδικός ένοικος σε έναν σχεδόν άδειο ουρανοξύστη στην άκρη του Λονδίνου. Ή τουλάχιστον έτσι νομίζει. Γιατί ένα βράδυ χτυπά την πόρτα του ένας γείτονας, ο Χάρι (Πολ Μέσκαλ ) και σύντομα ένα ειδύλλιο ξεκινά και η καθημερινότητά του αλλάζει.

Όμως, στη ζωή του Άνταμ συμβαίνει κάτι παράξενο: οι γονείς του, που σκοτώθηκαν όταν εκείνος ήταν μόλις 12 ετών, εξακολουθούν να ζουν μυστηριωδώς στο πατρικό του σπίτι στην επαρχία και μάλιστα τον υποδέχονται εκεί. Από αυτό το μεταφυσικό εύρημα ξεκινά η ταινία για να αναρωτηθεί τι θα συνέβαινε αν μας δινόταν μία ακόμη ευκαιρία να κλείσουμε επώδυνα ανοιχτούς λογαριασμούς με το παρελθόν και τα ιδιωτικά μας φαντάσματα.

  • Λευκωσία, Κινηματογράφος Πάνθεον, Καθημερινές προβολές από 7 μέχρι 20 Μαρτίου στις 8.30μ.μ. εκτός από 11, 12 & 18/3. Σαββατοκύριακο 9, 10, 16 & 17 Μαρτίου επιπλέον προβολή στις 6μ.μ.

Δείτε το τρέιλερ: