Την πρώτη της ατομική καλλιτεχνική έκθεση παρουσιάζει η ζωγράφος Σώτια Νικοδήμου στις 29 και 30 Σεπτεβρίου, στην Αίθουσα Εκθέσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Λακατάμιας. 

Η έκθεση έχει τον τίτλο «Έμπνευση» και περιλαμβάνει έργα από τη συνολική πορεία της δημιουργού. 

Σκοπός της ίδιας, όπως λέει, είναι να ασχοληθεί ακόμη περισσότερο με τη ζωγραφική και να βοηθήσει ανθρώπους που το χρειάζονται. «Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου πάντα προσπαθώ να κάνω το καλύτερο για τον συνάνθρωπό μου, γιατί εχω περάσει πολλά ως παιδί και ως έφηβη, έτσι ξέρω τι σημαίνει να είσαι σε κάποια ανάγκη. Με την ευκαιρία που μου προσφέρει το ταλέντο που έχω ήθελα να το εκμεταλλευτώ για να διαθέσω το 10% των καθαρών εσόδων αυτής της έκθεσης με θέμα την έμπνευση στο ίδρυμα ΚΕΝΘΕΑ για να βοηθήσω κι εγώ με τον τρόπο που μπορώ ένα ίδρυμα που τόσο μεγάλη προσπάθεια κάνει ενάντια στις εξαρτήσεις, οι οποίες πλέον έχουν γίνει μάστιγα για τους νεαρούς και μη συνανθρώπους μας. Πολλές οικογένειες καταστρέφονται καθημερινά από το τζόγο, τις ναρκωτικές ουσίες και άλλες καταχρήσεις» σημειώνει η Σώτια Νικοδήμου.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα τελέσει ο δήμαρχος Λακατάμειας Φωτούλα Χατζήπαπα. 

  • Λευκωσία, Αίθουσα Εκθέσεων Πολιτιστικού Κέντρου Λακατάμιας. Εγκαίνια: Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 7μ.μ. Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου ανοιχτά 10π.μ.- 12μ.- 7-10μ.μ.