Αναβαθμισμένη η διοργάνωση που πλέον συγκαταλέγεται στην Χάλκινη Κατηγορία των World Athletics Continental Tool

Τα βλέμματα της παγκόσμιας αθλητικής κοινότητας προσέλκυσε το 2ο Διεθνές Μίτινγκ Στίβου που διεξάχθηκε στο Τσίρειο Στάδιο στη Λεμεσό, την Πέμπτη 25 Μαΐου με την υποστήριξη και της Ελληνικής Τράπεζας.

Το αναβαθμισμένο από όλες τις απόψεις 2ο Διεθνές Μίτινγκ Στίβου της ΚΟΕΑΣ, που πλέον συγκαταλέγεται στη Χάλκινη Κατηγορία των World Athletics Continental Tool, φιλοξένησε μεγάλα αστέρια του παγκόσμιου αθλητισμού, ολυμπιονίκες και την αφρόκρεμα του κυπριακού στίβου.

Ανάμεσα στους αθλητές που έλαβαν μέρος ήταν ο Έλληνας χρυσός Ολυμπιονίκης του μήκους Μίλτος Τεντόγλου, καθώς και οι Κύπριοι κορυφαίοι αθλητές Μίλαν Τράικοβιτς και Απόστολος Παρέλλης,  σε μια διοργάνωση αναβαθμισμένη σε σχέση με πέρσι, με πολύ καλές επιδόσεις.

Η υποστήριξη του αθλητισμού είναι στις βασικές προτεραιότητες της στρατηγικής ESG της Ελληνικής Τράπεζας, η οποία περήφανα συνεχίζει τη συνεργασία της με την ΚΟΕΑΣ, από αυτή τη νέα κατεύθυνση.

Η διοργάνωση του 2ο Διεθνούς Μίτινγκ Στίβου αποτελεί μια σημαντική προσπάθεια αλλά και μια εξαιρετική ευκαιρία για να εκτιμήσουμε και να αναβαθμίσουμε τον κλασικό αθλητισμό στην Κύπρο, ο οποίος προσφέρει συγκινήσεις και υπερηφάνεια σε διεθνείς διοργανώσεις.

Ο Διευθυντής Δικτύου Καταστημάτων Λεμεσού Χρίστος Αλεξάνδρου είχε την τιμή να δώσει τα μετάλλια στις αθλήτριες που διαγωνίστηκαν στο ύψος γυναικών, με την Ουκρανή Γιουλίγια Τσιουματσένκο να κατακτά το χρυσό και τις Τατιάνα Γκούσιν (Ελλάδα) και Φέδρα Φεκέτε (Ουγγαρία) να παίρνουν από ένα ασημένιο μετάλλιο. Ο κ. Αλεξάνδρου έκανε λόγο για μια άρτια διοργάνωση και ένα από τα σπουδαιότερα αθλητικά γεγονότα στην χώρα μας. «Μεγάλα ονόματα του αθλητισμού, όπως ο Μίλτος Τεντόγλου, ο Εμμανουήλ Καραλής και άλλοι προσέφεραν υψηλού επιπέδου θέαμα. Ανταγωνιστικά αγωνίσματα και μεγάλες επιδόσεις ενθουσίασαν και κέρδισαν το χειροκρότημα του κοινού που έδωσε μαζικά το παρόν του και ως Ελληνική Τράπεζα είμαστε πολύ περήφανοι που συμβάλαμε σε αυτό».