Ολοκληρώθηκε λίγο μετά το μεσημέρι η χειρουργική επέμβαση στον 41χρονο που ενεπλάκη σε επεισόδιο με μαχαιρώματα το πρωί της Πέμπτης. Ο 41χρονος μεταφέρθηκε στη Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσία ενώ νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Υπόθεση απόπειρας φόνου διερευνά η Αστυνομία. Ο 38χρονος αναμένεται να οδηγηθεί αύριο ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου για διαδικασία προσωποκράτησης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, εναντίον του 38χρονου, εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης για τα αδικήματα της απόπειρας φόνου και της παράνομης κατοχής και μεταφοράς μαχαιριού εκτός οικίας, για τα οποία συνελήφθη.

Εξάλλου, ο 41χρονος, σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση, φέρει πολλαπλά ανοικτά τραύματα στο θώρακα, στην πλάτη, στην κοιλιά, το λαιμό και στο πρόσωπο. Νωρίτερα έγινε εισαγωγή του στο χειρουργείο του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου και αφού σταθεροποιήθηκε η κατάσταση του, μεταφέρθηκε στο Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Ο 38 χρονος δράστης φέρει ανοικτό κάταγμα δεξιού ποδιού και αναμένεται να εισαχθεί στο χειρουργείο.

Όπως αναφέρεται σε προηγούμενο ρεπορτάζ του philenews, προσωπικές διαφορές φαίνεται πως κρύβονται πίσω από τα μαχαιρώματα στον Πρωταρά, με θύμα 41χρονο από το Παραλίμνι ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά και φερόμενο δράστη 38χρονο από τη Λευκωσία, ο οποίος νοσηλεύεται επίσης στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου.

Οι δύο, όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Αμμοχώστου, Στήβ Θεοδούλου, είναι γνωστά πρόσωπα στην Αστυνομία. Σημειώνεται πως έρευνες στη σκηνή διενεργεί και η Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών. Η Αστυνομία Αμμοχώστου ενημερώθηκε λίγο μετά τις 7:30 το πρωί, πως ο 41χρονος είναι τραυματισμένος στην αυλή της οικίας του στον Πρωταρά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαχαιρώματα στον Πρωταρά, δύο Ελληνοκύπριοι στο νοσοκομείο

Ο τραυματίας έφερε πολλαπλά τραύματα στο πάνω μέρος του σώματός του από μαχαίρι και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι. Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της υγείας του, διασωληνώθηκε και εισήχθη εσπευσμένα στο χειρουργείο. Γύρω στις 8:15 η αστυνομία έλαβε άλλη πληροφορία πως άγνωστος άνδρας, ο οποίος κρατούσε μαχαίρι βρισκόταν στο χώρο υποδοχής ξενοδοχείου στο κέντρο του Πρωταρά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Προσωπικές διαφορές πίσω από τα μαχαιρώματα στον Πρωταρά-Στο χειρουργείο ο 41χρονος

Ο άγνωστος στην προσπάθειά του να διαφύγει, πήδηξε από περιτοιχίσματα του ξενοδοχείου με αποτέλεσμα να βρεθεί στο κενό από ύψος 4 μέτρων και να ακινητοποιηθεί. Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο και διαπιστώθηκε πως επρόκειτο για 38χρονο από τη Λευκωσία.

Ο φερόμενος δράστης υπέστη κάταγμα στο πόδι και νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου. Οι δύο σκηνές αποκλείστηκαν και γίνονται εξετάσεις από μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου, της ΥΚΑΝ και του ΟΠΕ.