Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού οδηγήθηκαν σήμερα  οι δύο ύποπτοι σε σχέση με την μαφιόζικη εκτέλεση του Θανάση Καλογερόπουλου που διαπράχθηκε το πρωί της περασμένης Δευτέρας .

Οι δύο μεταφέρθηκαν στο Δικαστήριο κάτω δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ενώ την ίδια ώρα έξω από το κτήριο του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού βρίσκονταν άτομα από το περιβάλλον του θύματος όπως και ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας. Ο ένας εκ των δύο υπόπτων, εισήλθε εντός της αίθουσας με αλεξίσφαιρο γιλέκο.

Πρόκειται για δύο άνδρες ηλικίας 41 και 44 ετών, αντίστοιχα, με τον έναν να συλλαμβάνεται ως ύποπτος για φόνο εκ προμελέτης και ο δεύτερος για συνέργεια μετά την διάπραξη του φόνου. Αρχικά, συνελήφθη ο 41χρονος κάτοικος Πάφου, καθώς εναντίον του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης και καταζητείτο για υπόθεση εμπρησμού που διαπράχθηκε πριν από περίπου ένα μήνα στη Λάρνακα.

 Ο 41χρονος ύποπτος συνελήφθη και οδηγήθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού μετά από μαρτυρίες που τον ήθελαν ως τον οδηγό της μοτοσικλέτας στην οποία επέβαιναν οι δύο εκτελεστές. Μάλιστα, ένα από τα βασικά στοιχεία που οδήγησε στην προσαγωγή του 41χρονου για κατάθεση ήταν τα χαρακτηριστικά του, τα οποία ομοιάζουν με αυτά του οδηγού της μοτοσικλέτας.

 Όπως έγραψε σε χθεσινό ρεπορτάζ το philenews, ανακρινόμενος ο 41χρονος φέρεται να είπε ότι διέμενε στην κατοικία του 44χρονου στην Κοφίνου. Να σημειωθεί ότι οι έρευνες του ΤΑΕ Λεμεσού θα επεκταθούν και στις Κεντρικές Φυλακές καθώς ο 41χρονος είναι πρόσωπο που είχε καταδικαστεί για την υπόθεση της κλοπής χιλιάδων σφαιρών που βρίσκονταν φυλαγμένες σε εμπορευματοκιβώτιο 64χρονου αδειούχου οπλοπώλη από τη Λεμεσό.