Roberto Cavalli
O ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟΘΕΩΣΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΟΛΗ! Η ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ΖΩΗ, Η ΚΑΡΙΕΡΑ ΚΙ ΕΝΑ ΤΡΑΓΙΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ.

Kάποτε, η εφημερίδα Independent χρησιμοποίησε τέσσερα molto για να περιγράψει το στιλ Cavalli: «Molto sexy, molto animal print, molto molto Italiano». Ήταν απόλυτα εύστοχη – ο Roberto Cavalli πίστευε πως η μόδα -όπως και η ζωή- είναι γιορτή, μια βόλτα, ή καλύτερα μια ξέφρενη κούρσα. Και πρέπει να τη ζεις μόνο γρήγορα, διασκεδαστικά, με το πόδι κολλημένο στο γκάζι. Μolto.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΕΡΤΗΣ
Ο ΘΕΑΤΡΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΣΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΟΥ

Την Κυριακή, 21 Απριλίου, θα γιόρταζε τα γενέθλιά του. Όμως, έχοντας επίγνωση της ατέλειας της επίγειας ζωής, προτίμησε η τελευταία του μεγάλη παράσταση να δοθεί με παριστάμενους τα «ιερά τέρατα» που διαμόρφωσαν την μαγική προσωπικότητά του, την απαλλαγμένη από αλαζονεία, «υπερεγώ» και περιττή έπαρση.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ
ΣΤΟ CAST ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ «ΤΗΕ GIRL FROM OSLO» ΤΟΥ NETFLIX

«Πρέπει να βιώσει κάποιος ηθοποιός αυτή την εμπειρία, για να καταλάβει πώς λειτουργεί μια διεθνής παραγωγή, αφού ο ηθοποιός ασχολείται μόνο με τον ρόλο του, με τίποτ’ άλλο». Ο αγαπημένος ηθοποιός μας μιλά για την επιλογή του στην δημοφιλή σειρά που σημειώνει μεγάλη επιτυχία διεθνώς!

O. J. SIMPSON
Ο ΣΤΑΡ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΟΥ «ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΕ» ΣΤΟ «ΝΟΜΙΚΟ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ»

Ο O.J. Simpson, που πέθανε την προηγούμενη Τετάρτη 10/4, σε ηλικία 76 ετών, ήταν ένας από τους καλύτερους και πιο δημοφιλείς Αμερικανούς αθλητές, στα τέλη της δεκαετίας του 1960 και τη δεκαετία του 1970. Όμως, στη μνήμη του παγκόσμιου κοινού θα έμενε κυρίως για κάτι που διδάσκεται ακόμη σε όλες τις νομικές σχολές του κόσμου, ως μία από τις ηχηρές «δικαστικές πλάνες»: Για το περιβόητο «νομικό κόλπο του αιώνα» που τον απάλλαξε από την κατηγορία της δολοφονίας της πρώην συζύγου του και του φίλους της.