Ο Δήμος Πάφου στηρίζει τον Όμιλο Κλασικών Οχημάτων Πάφου στη διοργάνωση της 20ης έκθεσης κλασικού αυτοκινήτου που θα πραγματοποιηθεί Κυριακή 21 Απριλίου στην Πλατεία του Μεσαιωνικού Κάστρου, από τις 10.00 το πρωί μέχρι και τις 5.00 το απόγευμα. Η εκδήλωση αυτή αποτελεί ένα σημαντικό γεγονός για την πόλη και αναμένεται να φιλοξενήσει μια εντυπωσιακή γκάμα από κλασικά αυτοκίνητα, που αντιπροσωπεύουν την τεχνολογία του παρελθόντος.

Με περίπου 300 – 350 συμμετοχές αναμένεται να αποτελέσει μία από τις μεγαλύτερες και πλέον εντυπωσιακές εκθέσεις κλασικών αυτοκινήτων που έχουν πραγματοποιηθεί στην Κύπρο.Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν αυτά τα συλλεκτικά αυτοκίνητα, καθώς και να απολαύσουν μια μέρα γεμάτη δράση και ψυχαγωγία.

Πέρα από την εντυπωσιακή έκθεση, η οποία θα αποτελείται από οχήματα που κεντρίζουν το ενδιαφέρον όλων των ηλικιών, η εκδήλωση θα περιλαμβάνει και διάφορες δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους.

Επιπλέον, την προηγούμενη ημέρα, δηλαδή το Σάββατο 20 Απριλίου, με την ευκαιρία της εκδήλωσης, θα διοργανωθεί πορεία κλασικών αυτοκινήτων, η οποία θα ξεκινήσει από το χώρο στάθμευσης του Σταδίου Στέλιος Κυριακίδης και θα διασχίσει τις κύριες οδούς της πόλης, δίνοντας τη δυνατότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο να απολαύσει την ομορφιά των κλασικών αυτοκινήτων ακόμη και πριν την επίσημη έναρξη της έκθεσης.