Με μώλωπες, εκδορές, εκχυμώσεις αλλά και σημάδια παραμέλησης βρέθηκε αγοράκι 19 μηνών στη Λεμεσό, με την αστυνομία να συλλαμβάνει την 24χρονη μητέρα του. Αργότερα, εκτελέστηκε και ένταλμα σύλληψης εναντίον του 26χρονου πατέρα.

Οι αρχές διερευνούν υπόθεση έκθεσης παιδιού σε κίνδυνο, επίθεση και πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης και βία στην οικογένεια.

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης, η γιαγιά του πατέρα του παιδιού, προέβη σε καταγγελία για βία στην οικογένεια. Ο πατέρας είχε συλληφθεί, η υπόθεση καταχωρήθηκε και αφέθηκε ελεύθερος. 

Η μητέρα κλήθηκε στο ΤΑΕ Λεμεσού παρουσία Λειτουργού του Γραφείου Ευημερίας για διερεύνηση κατόπιν σχετικής καταγγελίας. Εκεί διαπιστώθηκε ότι το παιδί της έφερε σημάδια κακοποίησης.

Το αγοράκι μεταφέρθηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο όπου και εξετάστηκε από ιατροδικαστές και παιδοχειρούργο, ενώ κρατείται για νοσηλεία.

Η 24χρονη από τη Λετονία είχε εμπλακεί και την περασμένη Παρασκευή σε υπόθεση επίθεσης εναντίον της Ε/κ πεθεράς της και κακόβουλης ζημιάς στην κατοικία της, μετά από καταγγελία της τελευταίας. Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη και ο 26χρονος σύζυγός της, πατέρας του παιδιού.

Αναμενόταν να οδηγηθούν και οι δύο ενώπιον δικαστηρίου.

Πηγή: philenews