Το «πράσινο» από τους γιατρούς του 20χρονου Ευριπίδη, που συνεχίζει να νοσηλεύεται με εγκαύματα στο Νοσοκομείο Λευκωσίας, αναμένει η Αστυνομία προκειμένου να λάβει εντός της εβδομάδας και από τον ίδιο κατάθεση, σε μια προσπάθεια να ξεκαθαρίσει πώς επήλθε ο τραυματισμός του. Παρά το γεγονός ότι εντοπίστηκαν βίντεο που καταγράφουν τις κινήσεις του νεαρού, ο οποίος βρέθηκε τυχαία στην περιοχή του «Αντώνης Παπαδόπουλος» το Σάββατο 30 Απριλίου, υπάρχει ένα γκρίζο σημείο αναφορικά με τον τραυματισμό του. Δεν κατέστη ακόμη δυνατόν να εξακριβωθεί εάν πάτησε κάποιο εύφλεκτο αντικείμενο στην προσπάθειά του να σβήσει τη φωτιά κοντά στο σπίτι του ή εάν κάποιος, που λάμβανε μέρος στα επεισόδια, έριξε μολότοφ εναντίον του. 

Η κατάσταση της υγείας του 20χρονου, ο οποίος φέρει εγκαύματα στο 45% του σώματός του και τυγχάνει εξειδικευμένης θεραπείας, παραμένει σταθερή. Την Παρασκευή, εξετάστηκε από γιατρό που έφτασε από το Ισραήλ, ο οποίος μέσω ειδικής συσκευής τοποθέτησε τεχνητό δέρμα, στα σημεία όπου υπέστη σοβαρά εγκαύματα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Εν τω μεταξύ, η Αστυνομία συνεχίζει να αναζητεί άλλα 15 πρόσωπα για τα επεισόδια μεταξύ οπαδών του Απόλλωνα και της Ανόρθωσης, οι φωτογραφίες των οποίων έχουν δοθεί στη δημοσιότητα και γίνονται προσπάθειες ταυτοποίησης. Μέχρι στιγμής εντοπίστηκαν μόλις τρεις οπαδοί του Απόλλωνα, οι οποίοι παραδόθηκαν στην Αστυνομία και παραδέχθηκαν εμπλοκή στα επεισόδια.