• Η επιτυχία μας οφείλεται στη συνεργασία, την αφοσίωση, ευεξία και το πάθος των ανθρώπων που αποτελούν την ομάδα μας

Είναι δύσκολο να φτάσεις στην κορυφή, αλλά είναι ακόμα πιο δύσκολο να διατηρηθείς εκεί! Όταν είσαι μια εταιρεία που επιδιώκει να τοποθετηθεί ως η «Δικηγορική Εταιρεία του Μέλλοντος» και να διατηρήσει μια κυρίαρχη θέση στην αγορά, το να είσαι «Εργοδότης Επιλογής» και «Great Place to Work» είναι σε μεγάλο βαθμό μια αναγκαιότητα παρά μια φιλοδοξία.

Στη σύγχρονη εποχή, η επιτυχία ενός οργανισμού έγκειται στη δυνατότητά του να αναπτύσσει συνεχώς μηχανισμούς που θα του επιτρέπουν να προσαρμόζεται στο απαιτητικό επιχειρηματικό περιβάλλον, αλλά και στην ικανότητα του να προσελκύει και να διατηρεί τα καλύτερα ταλέντα.

Εμείς, ως Elias Neocleous & Co LLC, αναγνωρίζουμε αυτές τις προκλήσεις και εστιάζουμε σε στρατηγικές που στοχεύουν στη διατήρηση της θέσης μας ως εργοδότη επιλογής και συμβάλλουν στη δημιουργία ενός υγιούς περιβάλλοντος εργασίας.

Στην κορυφή αυτής της στρατηγικής είναι οι αξίες που μας καθορίζουν και η ανθρωποκεντρική μας προσέγγιση.

Αναγνωρίζουμε τους ανθρώπους μας ως ξεχωριστές οντότητες με μοναδικές ικανότητες, εμπειρίες, γνώσεις και δημιουργικότητα και αναπτύσσουμε συνεχώς μηχανισμούς που προσδιορίζουν, αξιοποιούν και αναπτύσσουν αυτές τις ιδιότητες. Στο επίκεντρο της φιλοσοφίας μας βρίσκεται η πεποίθηση ότι η επιτυχία μιας εταιρείας πηγάζει από τη δύναμη, τη γνώση και τις ικανότητες των ανθρώπων που την απαρτίζουν.

Η εταιρεία μας θέτει υψηλούς στόχους και χαρακτηρίζεται από τη δέσμευση της για αριστεία και συνεχή αναβάθμιση της ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχει.

Αυτό το επιτυγχάνουμε μέσω της καλλιέργειας ενός περιβάλλοντος εργασίας που προωθεί την καινοτομία, την ευεξία των ανθρώπων μας και τη συνεχή προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη.

Για παράδειγμα, δημιουργήσαμε ένα κέντρο καινοτομίας (Innovation Hub) που προωθεί τη συνεργασία και την ανάπτυξη των ιδεών, με σκοπό να βελτιώνουμε συνεχώς την αποτελεσματικότητά μας και να εισάγουμε νέες υπηρεσίες, ανταποκρινόμενοι στις ταχύτατες κοινωνικές και τεχνολογικές αλλαγές.

Επιπρόσθετα, αναγνωρίζοντας την ιδιοσυγκρασία, τις προσδοκίες και τις ανάγκες των νέων γενεών, αναθεωρήσαμε και δημιουργήσαμε καινούργιες σταδιοδρομίες και ιεραρχικά επίπεδα που να ανταποκρίνονται σε αυτές. Ως αποτέλεσμα, και πάντα με έμφαση στη βιωσιμότητα και στο οραμα της εταιρείας, παρέχουμε μια ξεκάθαρη επαγγελματική πορεία γεμάτη προκλήσεις, ευκαιρίες και επιτυχίες, συνδεδεμένη με ανταγωνιστικά πακέτα αμοιβών, τα οποία είναι βασισμένα σε μια σωστή δομή και αλληλένδετα με υψηλή απόδοση.

Η αναγνώριση και η επιβράβευση των επιτευγμάτων των ανθρώπων μας είναι καίριας σημασίας και συνεχές στόχος μας είναι οι άνθρωποι μας να νιώθουν πως η συμβολή τους εκτιμάται και ανταμείβεται δίκαια.

Αυτό εξηγεί γιατί πολλοί από τους πιο έμπειρους επαγγελματίες μας ξεκίνησαν την επαγγελματική τους πορεία μαζί μας και συνεχίζουν μέχρι σήμερα να είναι συνοδοιπόροι στο ταξίδι της εταιρείας μας.

Anna Mylona – HR Director

Andreas Savvides – HR Manager

Η ποικιλία και ο όγκος των περίπλοκων εργασιών που εκτελούμε για τους πελάτες μας απαιτεί τα υψηλότερα πρότυπα επαγγελματικών γνώσεων, δημιουργικότητας και στρατηγικής σκέψης. Σε αυτό το πλαίσιο, πάντα στοχεύουμε να ενισχύσουμε την ομάδα μας με άτομα που έχουν υψηλά κίνητρα και τη δίψα για μάθηση και ανάπτυξη.

Παράλληλα, η επένδυσή μας στην κατάρτιση του ανθρώπινου δυναμικού μας, όπως επίσης και στην ανάπτυξη δεξιοτήτων (upskilling & reskilling) είναι ένας από τους πυλώνες της φιλοσοφίας μας και αποτελεί τη βάση για τη δημιουργία μιας ομάδας ανθρώπων που μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς.

Με την προσφορά ενός υποστηρικτικού περιβάλλοντος εργασίας, προετοιμάζουμε τους ανθρώπους μας να ανταπεξέλθουν στις προκλήσεις του σήμερα και να ανταποκριθούν στις ανάγκες του αύριο. Για να πετύχουμε αυτό το στόχο, εστιάζουμε στη συνεχή βελτίωση των προγραμμάτων εκπαίδευσης και κατάρτισης, την προώθηση της διαφορετικότητας και της ισότητας, καθώς και την υιοθέτηση καινοτόμων πρακτικών που επιτρέπουν στους ανθρώπους μας να αναπτύσσουν τις δεξιότητες και τις γνώσεις τους σε ένα δυναμικό περιβάλλον.

Επιπλέον, ενθαρρύνουμε την ομαδική εργασία και την ανταλλαγή ιδεών, διασφαλίζοντας ότι οι ανθρώποί μας έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν ενεργά στη λήψη αποφάσεων και να συμβάλλουν στη διαμόρφωση της στρατηγικής και των πρακτικών της εταιρείας.

Η επιτυχία μας οφείλεται στη συνεργασία, την αφοσίωση, ευεξία και το πάθος των ανθρώπων που αποτελούν την ομάδα μας. Γι’ αυτό και μέρος της φιλοσοφίας μας είναι να διασφαλίσουμε ότι το περιβάλλον εργασίας είναι ασφαλές, υγειές, ευχάριστο, παραγωγικό και υποστηρικτικό για όλους τους συνεργάτες μας.

Επιπλέον, είμαστε περήφανοι για τη δέσμευσή μας στην κοινωνική ευθύνη της εταιρείας και τη συμβολή μας στη βελτίωση της κοινωνίας μας. Επενδύουμε σε πρακτικές και πρωτοβουλίες που συμβάλλουν στη βελτίωση της κοινωνίας και του περιβάλλοντος. Μέσω της συνεργασίας με οργανώσεις και ιδρύματα, προωθούμε την ευαισθητοποίηση για τα κοινωνικά ζητήματα και τη συμμετοχή των ανθρώπων μας σε εθελοντικές δράσεις και προγράμματα. Επίσης, οι τακτικές εκστρατείες αιμοδοσίας, η ανταπόκρισή μας στις έκτακτες ανάγκες με τη συλλογή βοήθειας προς τους συνανθρώπους μας, οι εκστρατείες ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού και το Movember, αποτελούν κάποιες από τις ενέργειες μας.

Σε ένα κόσμο που αλλάζει συνεχώς, η ευελιξία και η ικανότητα προσαρμογής στις νέες προκλήσεις είναι παράμετροι κρίσιμης σημασίας. Επικεντρωμένοι στη διατήρηση της θέσης μας ως εργοδότης επιλογής και «great place to work», είμαστε αφοσιωμένοι στο να διατηρήσουμε και να εμπλουτίσουμε το ταλέντο, τις γνώσεις και την εμπειρία των ανθρώπων μας, διασφαλίζοντας έτσι την ανάπτυξη και την επιτυχία της εταιρείας μας στο μέλλον.

Εν κατακλείδι, η Elias Neocleous & Co LLC προσφέρει ένα συναρπαστικό και δυναμικό περιβάλλον εργασίας για όσους επιθυμούν να αναπτυχθούν επαγγελματικά και να συμβάλλουν στην εξέλιξη και επιτυχία του τομέα τους.

Καθώς συνεχίζουμε να εξελισσόμαστε και να προχωρούμε μπροστά, ως Εργοδότης Επιλογής, θεωρούμε καθήκον μας να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή επαγγελματική εμπειρία στους ανθρώπους μας, και να διατηρούμε ένα πραγματικό «Great Place to Work».

www.neo.law