Για τα καλά άρχισε να αποδίδει η επέκταση του Mall of Cyprus αφού με βάση τα τελευταία οικονομικά αποτελέσματα για το τέλος του 2018 το κέρδος μετά την φορολογία τετραπλασιάστηκε οδηγώντας σε κέρδη 12,6 εκατ. ευρώ από 3,1 εκατ. το αντίστοιχο περσινό έτος.
Όπως μας εξήγησε ο γενικός διευθυντής του Mall of Cyprus Κύπρος Χατζηστυλλής η εκτόξευση αυτή των κερδών οφείλεται κατά κύριο λόγω στην επέκταση του χώρου με την προσθήκη νέας πτέρυγας καταστημάτων συνολικής έκτασης 6000 τ.μ η οποία ολοκληρώθηκε στις 28 Μαρτίου του 2019 και έχει να κάνει με το δικαίωμα χρήσης χώρων δηλαδή τα νέα ενοίκια.
Επιπλέον, ο κ. Χατζηστυλλής σημείωσε πως τον Απρίλιο η επισκεψιμότητα στο Mall of Cyprus έφτασε τις 600.000, πολύ πιο πάνω από την αντίστοιχη περσινή περίοδο, στοιχείο που καταδεικνύει και την δυναμική που έχει επιφέρει η πιο πάνω επένδυση για επέκταση.  
Τέλος, ο γενικός διευθυντής του Mall of Cyprus σημείωσε πως αναμένονται και για το 2019 τα κέρδη να είναι ακόμα πιο θετικά αφού με την ολοκλήρωση της δεύτερης φάσης επέκτασης του έργου θα προστεθούν νέα καταστήματα και νέοι χώροι στάθμευσης.