Οριστική είναι πλέον η νέα μετοχική δομή του Nicosia Mall, αφού οι μετοχές που κατείχε η Τράπεζα Κύπρου μεταβιβάστηκαν στους νέους ιδιοκτήτες τους. Σύμφωνα με στοιχεία που εξασφάλισε το Insider, στη μετοχική δομή του εμπορικού κέντρου προστέθηκαν έξι συνολικά εταιρείες. 
 
Αναλυτικότερα, οι 6400 μετοχές, από το σύνολο των 10000, που ήλεγχε η Τράπεζα Κύπρου στη Nicosia Mall Holdings (MNH) Ltd Group μοιράστηκαν ως εξής: 
 
Voici La Mode Estates Limited 1506 (15.06%)
Υπεραγορά Χατζηχριστοφής (Αθηαινίτης) Λίμιτεδ 377 (3.76%)
Silvaly Holdings Ltd 941 (9.41%) (Όμιλος PHC Group) 
Fintupin Trading Limited 1694 (16.9%) (Όμιλος Ζορπάς)
Morissona Holdings Limited 753 (7.53%) (ρωσικών συμφερόντων) 
Classmark Holding Limited 1129 (11.2%) (ξένων συμφερόντων)
 
Οι υπόλοιπες 3600 μετοχές (36%) της εταιρείας συνεχίζουν να ελέγχονται από την Soulfull Enterprises Liited, συμφερόντων του εργοληπτικού Ομίλου Αθηαινίτης κατά 90% και της Morissona holdings Limited 10%.  H Morissona ουσιαστικά ελέγχει το 11.1% των μετοχών του εμπορικού κέντρου.
 
Αλλαγές προέκυψαν όπως ήταν αναμενόμενο και στους διευθυντές της εταιρείες. Πλέον, η εταιρεία διευθύνεται από τους Άρτεμις Αντωνιάδου (Όμιλος Voici La Mode), Γιώργος Αμερικάνος (δικηγόρος), Μιχάλης Αθηαινίτης, Λύσανδρος Ιωάννου, Ευστράτιος Χατζηχριστοφή, Μιχάλης Λουκά, και Κωνσταντίνος  Ζορπάς. Στο συμβούλιο παρέμειναν οι Παναγιώτης Αθηαινίτης και Μιχάλης Χατζηπαντέλας ενώ αποχώρησε ο Μιχάλης Έλληνας.
 
Όσον αφορά τα οικονομικά δεδομένα του εμπορικού κέντρου, η οικονομική έκθεση για το 2018 δεν μπορεί να δώσει πλήρη απεικόνιση, αφού όπως είναι γνωστό το mall λειτούργησε στις 21 Νοεμβρίου 2018. Η χρονιά έκλεισε για τη Nicosia Mall Holdings με ζημιές 16.6 εκατ. ευρώ ενώ τα συνολικά περιουσιακά στοιχεία της εταιρείας ανήλθαν σε 101.6 εκατ. ευρώ. Τα συνολικά στοιχεία παθητικού ανήλθαν σε 118.3 εκατ. ευρώ.
 
Τα έσοδα από συμβόλαια με πελάτες για τη συγκεκριμένη σύντομη χρονική περίοδο λειτουργίας του εμπορικού κέντρου ανήλθαν σε 2.2 εκατ. ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί πως η εταιρεία διαθέτει τρεις θυγατρικές. Την Nicosia Mall Property, τη Nicosia Mall Finance και τη Nicosia Mall Management. Αξίζει να σημειωθεί πως οι πληροφορίες επιμένουν πως η συνολική αξία της συναλλαγής ήταν στα 97 εκατ. ευρώ, ωστόσο, φαίνεται πως υπήρξε και από μέρους της τράπεζας διαγραφή μέρους των δανείων της εταιρείας.