Η Salamis Shipping μέλος του Οργανισμού Salamis, ιδρύθηκε το 1959 και παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στη ναυτιλία και μεταφορές.

Η εταιρεία με τοπικά γραφεία σε όλη την Κύπρο όσο και στον Πειραιά, εγγυάται άμεση, και αξιόπιστη εξυπηρέτηση των πελατών και συνεργατών της.

• ΠΡΑΚΤΟΡΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΜΕΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Ως ναυτιλιακοί πράκτορες η εταιρεία εκπροσωπεί διάφορες ναυτιλιακές εταιρείες από διάφορους τομείς, όπως κρουαζιερόπλοια, θαλαμηγούς, οχηματαγωγά, πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων, δεξαμενόπλοια ως επίσης και πλοία που σχετίζονται με την εξόρυξη και υποστήριξη πετρελαίου και φυσικού αερίου.

• ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ, ΔΙΑΜΕΤΑΦΟΡΕΣ (FORWARDING)

Με ένα διεθνές δίκτυο συνεργατών η εταιρεία προσφέρει υπηρεσίες διαμεταφοράς (forwarding) εμπορευμάτων από πόρτα σε πόρτα για όλων των τύπων φορτίων.

• ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΛΟΙΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΤΙΩΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΕΞΟΡΥΞΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ

Παρέχουμε ένα πλήρες φάσμα υποστήριξης χερσαίων και θαλάσσιων υπηρεσιών, συνυφασμένα με τις δραστηριότητες έρευνας και εξόρυξης πετρελαίου και φυσικού αερίου στην ανατολική Μεσόγειο. Έχουμε τη δυνατότητα να παρέχουμε ναυτιλιακές υπηρεσίες, αποθηκεύσεις και μεταφορά εμπορευμάτων και εξαρτημάτων, διαχείριση πληρωμάτων κ.α.

• ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Διατηρούμε εξαιρετικές σχέσεις με τις πιοαξιόπιστες αεροπορικές εταιρείες, οι οποίεςμας παρέχουν τον αναγκαίο χώρο από καιπρος οποιονδήποτε προορισμό.

• ΤΟΠΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΕΙΣ – ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙΣ

Οι μεταφορές, αποθηκεύσεις και εκτελωνίσεις εμπορευμάτων στην Κύπρο αποτελούν ένα σημαντικό μέρος των υπηρεσιών εφοδιασμού (logistics) που προσφέρουμε. Με ιδιόκτητο στόλο οχημάτων, εγγυούμαστε έγκαιρη, αξιόπιστη

μεταφορά οποιουδήποτε τύπου φορτίων, μηχανημάτων, και εμπορευματοκιβωτίων, από και προς οποιαδήποτε τοποθεσία στην Κύπρο.

Πρόσφατα η εταιρεία έχει προβεί σε πλήρη ανανέωση του στόλου με καινούργιους τράκτορες οι οποίοι πληρούν τις τελευταίες ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

• ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ

Σε συνεργασία με τις κύριες ασφαλιστικές εταιρείες, η Salamis Shipping εξασφαλίζει ανταγωνιστικές τιμές και άμεση εξυπηρέτηση.

Παρέχουμε ναυτιλιακή ασφάλιση (All Risks, (FPA), Class «C» κτλ.) για τα περισσότερα είδη φορτίου, προσφέροντας την καλύτερη και πιο συμφέρουσα κάλυψη έναντι σε οποιονδήποτε κίνδυνο.

• ΟΔΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ (ΤIR)

Η C.I.R Ltd (Cyprus International Roads), μέλος του Οργανισμού Salamis, εξειδικεύεταιστις διεθνείς οδικές μεταφορές φορτίων όλωντων ειδών τροφίμων – κατεψυγμένων ή μη –καθώς και άλλων εμπορευμάτων. Η ευελιξίατης εταιρείας εγγυείται αξιόπιστη, ασφαλή καιγρήγορη μεταφορά προϊόντων, προσαρμοσμένηστις προσδοκίες του κάθε πελάτη ξεχωριστά.

Η C.I.R Ltd κατέχει ένα μεγάλο στόλο καινούριων φορτηγών και τρέιλερς ψυγεία, καθώς και πλατφόρμες που εξυπηρετούν κυρίως το εμπόριο από και προς την Κύπρο, Ισραήλ, Ελλάδα και Κεντρική Ευρώπη. Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη για την μεταφορά ευπαθών προϊόντων όσο και για την μεταφορά Φαρμάκων.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΛΟΙΩΝ

Η Salamis Lines, μέλος του Οργανισμού Salamis, είναι η πλοιοδιαχειρίστρια εταιρείατων ιδιόκτητων πλοίων του Οργανισμού.:

  • Τα Οχηματαγωγά RO/RO «AKRITAS» και RO/RO «VASSILIOS» καθώς και ταπλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίωνM/V «ALASA» και M/V «IONIA» εξυπηρετούν αξιόπιστα με σταθερέςεβδομαδιαίες αναχωρήσεις τα λιμάνια Ελλάδας, Κύπρου και Ισραήλ.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Φραγκλίνου Ρούσβελτ 124, 3011 Λεμεσός
Τ.Θ.55609, 3781 Λεμεσός
Τηλ: +357 25899999
Φαξ: +357 25563426
[email protected]
www.salamisshipping.com