Χρηματικό έπαθλο αξίας 60,000 ευρώ θα προσφέρει στους νικητές των Βραβείων Νεανικής Επιχειρηματικότητας, ο Σερ Στέλιος Χατζηιωάννου Δημιουργός και Ιδιοκτήτης της easy family of brands (www.easycom  & www.easyHistory.info) και Ιδρυτής και Πρόεδρος του Stelios Philanthropic Foundation (https://steliosfoundation.com.cy/).

Η Τελετή Απονομής των Stelios Awards for Young Entrepreneurs in Cyprus 2023”, που διοργανώνονται για πρώτη φορά στην Κύπρο, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου.

Οι τρεις νικητές του διαγωνισμού, οι οποίοι θα λάβουν χρηματικά βραβεία €30,000, €20,000 και €10,000 αντίστοιχα, θα συγκεντρωθούν στις 12:30 στα Κεντρικά Γραφεία του Stelios Philanthropic Foundation, στην οδό Μάρκου Δράκου 5 στη Λευκωσία, όπου θα συναντηθούν διαδικτυακά με τον εμπνευστή των Βραβείων Σερ Στέλιο Χατζηιωάννου, παρουσιάζοντας τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες, οι οποίες ξεχώρισαν ανάμεσα σε άλλες προτάσεις.

Ο Σερ Στέλιος Χατζηιωάννου θα συγχαρεί τους νεαρούς επιχειρηματίες που διακρίθηκαν μέσω zoom, ενώ η κυρία Ρένα Ρουβιθά – Πάνου, Μέλος του ΔΣ του Stelios Philanthropic Foundation θα απονείμει τα Βραβεία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα Βραβεία Νεανικής Επιχειρηματικότητας αποτελούν την πρώτη διοργάνωση στο νησί, ακολουθώντας τα αντίστοιχα βραβεία στην Ελλάδα, τα οποία πραγματοποιούνται από το 2008.

Τα “Stelios Awards for Young Entrepreneurs” στοχεύουν να καταστούν θεσμός στην Κύπρο και να καθιερωθούν παράλληλα όπως και τα Stelios Bi-Communal Awards, τα οποία επιβραβεύουν τη Δικοινοτική Επιχειρηματική Συνεργασία από το 2009, με την επόμενη ημερομηνία βράβευσης να έχει οριστεί για τον Μάρτιο του 2024.