Η Ελληνική Τράπεζα παρουσιάζει τις νέες κάρτες αφής Mastercard® & Visa, βάζοντας την καινοτομία στην πρώτη γραμμή των χρηματοπιστωτικών τάσεων.

Με μια διακριτική εγκοπή, η οποία μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά, απλοποιούμε την καθημερινότητα των πελατών μας, βοηθώντας τους να διαχωρίζουν τις κάρτες τους με ένα απλό άγγιγμα. Με τον απλό σχεδιασμό της εγκοπής, δίνεται η δυνατότητα στους πελάτες της Ελληνικής Τράπεζας να διακρίνουν τη διαφορά μεταξύ πιστωτικής και χρεωστικής κάρτας και να αναγνωρίσουν ευκολότερα τις κάρτες τους μόνο με την αφή.

Ευφυΐα στον σχεδιασμό, ευκολία στη χρήση:

Η καινοτομία στη νέα γενιά καρτών μας δεν είναι απλώς μια λεπτομέρεια. Είναι η έξυπνη λύση που δίνει ευκολία στην καθημερινότητα, καθιστώντας τη χρήση των καρτών Mastercard® & Visa μια ακόμη πιο ευχάριστη εμπειρία για όλους.

Κοινωνική υπευθυνότητα & βιωσιμότητα:

Στηρίζουμε τη βιώσιμη ανάπτυξη χτίζοντας μια κοινωνία που αντανακλά τις αξίες μας. Μετά την αντικατάσταση πλαστικών με βιοδιασπώμενα, η νέα μας πρωτοβουλία για κάρτες αφής στοχεύει στη διευκόλυνση και στην υποστήριξη των πελατών μας με προβλήματα όρασης.

Αναγνώριση με ένα άγγιγμα:

Με τη δύναμη της αφής, επιτρέπουμε σε όλους να αναγνωρίζουν και να χρησιμοποιούν εύκολα τις κάρτες τους σε κάθε σημείο πληρωμών, προσφέροντας μεγαλύτερη αυτονομία και άνεση.

Πρωτοπορία:

Στην Ελληνική Τράπεζα, είμαστε πεπεισμένοι ότι η εξέλιξη προκύπτει μέσα από την οδό της πρωτοπορίας. Οι νέες κάρτες αφής Mastercard® & Visa είναι μόνο μία από τις καινοτομίες που έχουμε εφαρμόσει, σχεδιάζοντας έναν κόσμο χωρίς διακρίσεις.

Στην Ελληνική Τράπεζα δημιουργούμε ένα βιώσιμο αύριο, με αυθεντικότητα και προοδευτικό πνεύμα, και με στόχο μια καθημερινότητα χωρίς δυσκολίες για τους πελάτες μας.