Μοναδικές ευκαιρίες ακινήτων παρουσιάζει και αυτήν την εβδομάδα η Altamira Real Estate, σε περιοχές υψηλής ζήτησης.

Με εξαιρετικές επιλογές σε διαμερίσματα, κατοικίες αλλά και οικιστικά οικόπεδα, οι εβδομαδιαίες αναρτήσεις της εταιρίας περιλαμβάνουν ακίνητα σε περιζήτητες περιοχές της Κύπρου, όπως ο Στρόβολος, η Αγλαντζιά, η Δρομολαξιά, η Αγία Φύλα, η Γεροσκήπου και το Αυγόρου.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές μπορούν να μελετήσουν σε βάθος τις προσφορές στην ιστοσελίδα της εταιρίας www.altamirarealestate.com.cy και να υποβάλουν προσφορές σε τιμές χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες ενδεικτικές τιμές.

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων ξεχωρίσαμε σε δημοφιλή τοποθεσία στον Στρόβολο, κοντά στη λεωφόρο Αρμενίας, στην τιμή των €100.000. Σε μια περιοχή με εξαιρετικές προσβάσεις στο κέντρο της Λευκωσίας και τον αυτοκινητόδρομο, το διαμέρισμα βρίσκεται στον 1ο όροφο πολυκατοικίας και αποτελείται από σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα, τρία υπνοδωμάτια, μπάνιο, δυο καλυμμένες βεράντες, χώρο στάθμευσης και αποθήκη. Το συνολικό εμβαδόν ανέρχεται σε 125 τ.μ. και διαθέτει ανεξάρτητο τίτλο ιδιοκτησίας.

Προς €430.000 πωλείται μερίδιο οικιστικού χωραφιού στον Στρόβολο, στο οποίο αναλογεί εμβαδό περί τα 1891 τ.μ.. Τοποθετημένο μεταξύ των Λεωφόρων Τσερίου και Κωνσταντινουπόλεως, το ακίνητο βρίσκεται κοντά σε πληθώρα υπηρεσιών και ανέσεων, διαθέτοντας εξαιρετικές προσβάσεις στο κέντρο της Λευκωσίας. Το χωράφι διαθέτει ορθογώνιο σχήμα και ομαλή επιφάνεια.

Σε επίσης εξαιρετική τοποθεσία του Στροβόλου, κοντά στη λεωφόρο Σταυρού, ξεχωρίσαμε ισόγεια κατοικία στην τιμή των €250.000. Σε περιοχή με άριστες προσβάσεις σε όλες τις υπηρεσίες και σε κοντινή απόσταση από το «The Mall of Cyprus», η κατοικία αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια και έχει εμβαδόν εσωτερικών χώρων 182 τ.μ., βοηθητικής οικοδομής 58 τ.μ. και ακάλυπτων βεραντών 45 τ.μ.. Σημειώνεται ότι το ακίνητο εμπίπτει εντός της οικιστικής ζώνης Κα4 η οποία επιτρέπει την ανέγερση τριώροφης οικοδομής.

Διαμέρισμα δυο υπνοδωματίων πωλείται προς €60.000 σε εξαιρετική τοποθεσία της Αγλαντζιάς, περί τα 220 μέτρα νότια της Λεωφόρου ΡΙΚ. Με άριστες προσβάσεις στο κέντρο της πρωτεύουσας, το διαμέρισμα βρίσκεται στον 1ο όροφο πολυκατοικίας, έχει συνολικό εμβαδόν 61 τ.μ. και διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας.

Στην τιμή των€60.000 εντοπίσαμε επίσης, ισόγεια κατοικία στον Αστρομερίτη, λίγο έξω από τη Λευκωσία. Τοποθετημένη σε ήσυχη οικιστική περιοχή, με καλές προσβάσεις στο κέντρο του χωριού και τα γειτονικά χωριά, η κατοικία αποτελείται από κουζίνα, καθιστικό, μπάνιο και ένα υπνοδωμάτιο. Το εμβαδό εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 52 τ.μ..

ΛΑΡΝΑΚΑ / ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΑΡΧΙΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

Διώροφη κατοικία πωλείται προς €180.000 στη Δρομολαξιά. Τοποθετημένο σε περιοχή με εύκολη πρόσβαση στον αυτοκινητόδρομο, το αεροδρόμιο και τη θάλασσα, το ακίνητο αποτελεί μέρος οικιστικού συγκροτήματος. Η κατοικία αποτελείται στο ισόγειο από ενιαίο καθιστικό/τραπεζαρία/κουζίνα και αποχωρητήριο και στον όροφο από τρία υπνοδωμάτια, μπάνιο καλυμμένη βεράντα. Έχει εμβαδόν καλυμμένων χώρων 130 τ.μ., καλυμμένη βεράντα 25 τ.μ., καλυμμένο χώρο στάθμευσης 24 τ.μ., ενώ διαθέτει και αυλή.

Οικιστικό οικόπεδο πωλείται προς €100.000 σε ήσυχη τοποθεσία στα Λιβάδια Λάρνακας. Σε σημείο με εξαιρετικές προσβάσεις στον αυτοκινητόδρομο, το αεροδρόμιο και την τουριστική περιοχή Ορόκλινης, το οικόπεδο διαθέτει ορθογώνιο σχήμα και ομαλή επιφάνεια, ενώ εφάπτεται δημοσίου δρόμου με πρόσωπο 16 μέτρα.

Στην κοινότητα Τρούλλων, εντοπίσαμε οικιστικό οικόπεδο στην τιμή των €45.000. Το οικόπεδο έχει κανονικό σχήμα και ομαλή επιφάνεια, ενώ εφάπτεται δημοσίου δρόμου με πρόσοψη 50 μέτρα. Το ακίνητο αφορά μερίδιο γης με εμβαδόν 764 τ.μ. και οι εργασίες διαχωρισμού βρίσκονται σε εξέλιξη.

Στην κοινότητα Αυγόρου, το ενδιαφέρον κεντρίζει ισόγεια ανεξάρτητη κατοικία, η οποία βρίσκεται εντός δυο οικιστικών τεμαχίων (έκτασης 644 τ.μ.) και πωλείται προς €75.000. Η κατοικία εφάπτεται δημοσίου δρόμου με πρόσωπο 13 μέτρα και έχει εμβαδόν εσωτερικών χώρων 108 τ.μ..

ΛΕΜΕΣΟΣ

Σε όμορφη και ήσυχη περιοχή της Αγίας Φύλας, ξεχωρίσαμε ανεξάρτητη διώροφη κατοικία με πισίνα που πωλείται προς € 580.000. Σε κοντινή απόσταση από όλες τις αναγκαίες υπηρεσίες και ανέσεις, το ακίνητο αποτελείται στο ισόγειο από ενιαία τραπεζαρία/καθιστικό, κουζίνα με καθιστικό, ένα υπνοδωμάτιο, πλυσταριό και δυο αποχωρητήρια. Ο όροφος αποτελείται από καθιστικό, κουζίνα, τέσσερα υπνοδωμάτια, μπάνιο και ακάλυπτες/καλυμμένες βεράντες. Η κατοικία έχει συνολικό εμβαδό 357 τ.μ. και σοφίτα 25 τ.μ.. Εξωτερικά διαθέτει ακάλυπτο χώρο στάθμευσης, κιόσκι με ψησταριά και αυλή με πισίνα.

Στην ίδια περιοχή εντοπίσαμε επίσης, ανεξάρτητη διώροφη κατοικία με πισίνα, στην τιμή των      €350.000. Το ακίνητο αποτελείται στο ισόγειο από ενιαία τραπεζαρία/καθιστικό, κουζίνα, γραφείο, αποθήκη και αποχωρητήριο. Ο όροφος αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, μπάνιο και ακάλυπτες βεράντες. Η κατοικία έχει συνολικό εμβαδό 284 τ.μ. και εξωτερικά διαθέτει καλυμμένο χώρο στάθμευσης και αυλή με πισίνα.

ΠΑΦΟΣ

Προνομιούχο γωνιακό οικιστικό οικόπεδο πωλείται προς €160.000 στη Γεροσκήπου. Τοποθετημένο κοντά σε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και ανέσεις, το οικόπεδο έχει εμβαδό 677 τ.μ. και διαθέτει κανονικό σχήμα και ομαλή επιφάνεια. Εφάπτεται δημόσιου δρόμου με συνολικό πρόσωπο περί τα 50 μέτρα και απολαμβάνει πανοραμική θέα στη θάλασσα. Ο υψηλός συντελεστής δόμησης (100%) επιτρέπει την ανέγερση τριώροφου κτηρίου.

Άνοιγμα προσφορών κάθε Τρίτη, η ώρα 10 το πρωί.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν την προσφορά τους μέσω της ενδεδειγμένης διαδικασίας της Altamira Real Estate, με χαμηλότερη τιμή από την ενδεικτική που αναφέρεται στην ιστοσελίδα.