Επιφυλασσόμενη τιμή πώλησης τα €4,5 εκατ. έθεσε η Gordian Holdings για πώληση μεριδίου 84% ενός τουριστικού συγκροτήματος με το όνομα ‘Nicki Holiday Resort’ στην Πόλη Χρυσοχούς. Βρίσκεται 1,5 χλμ. από το λιμάνι του Λατσίου και 1 χλμ. από το κέντρο της Πόλης Χρυσοχούς. Η δημόσια παραλία της Πόλης βρίσκεται επίσης σε κοντινή απόσταση.

Το συγκρότημα περιλαμβάνει 10 μπλοκς πλήρως επιπλωμένων διαμερισμάτων (συνολικά 125 μονάδες) και κοινόχρηστους χώρους (2 πισίνες, γήπεδα τένις / μπάσκετ / μίνι ποδοσφαίρου και παιδική χαρά).

Η Gordian κατέχει το 1675/1992 μερίδιο (84%) του συνόλου του έργου, που αντιστοιχεί σε 97 στούντιο διαμερίσματα, ένα εστιατόριο, 2 εμπορικούς χώρους (καταστήματα) και ένα σαλόνι/χώρο υποδοχής.

Η κατηγορία Ενεργειακής Απόδοσης των Blocks 100-300 είναι Ενεργειακή Κλάση ‘’Ζ’’, του Block 400 είναι Ενεργειακή Κλάση ‘’Ε’’, των Blocks 500-900 είναι Ενεργειακή Κλάση ‘’Η’’ και του Block 1000 είναι Ενεργειακή Κλάση ‘’Δ’’.

Το κτήριο κατασκευάστηκε το 2001, έχει καλυμμένη έκταση 5.395 τ.μ. και βρίσκεται σε γη 11.260 τ.μ.
Το ακίνητο αποκτήθηκε από την Gordian Holdings Limited στα πλαίσια διαδικασίας αναδιάρθρωσης ως προβλέπεται στην κυπριακή νομοθεσία περί φορολογίας και αποτελεί ιδιοκτησία θυγατρικής εταιρείας. Αναλόγως του εάν η μεταβίβαση του ακινήτου λάβει χώρα μέσω μεταβίβασης και/ή πώλησης των μετοχών της θυγατρικής εταιρείας, η μεταβίβαση δύναται να υπόκειται σε ΦΠΑ.

Το ως άνω αναφερόμενο τίμημα πώλησης δεν περιλαμβάνει τυχόν τέλη μεταβίβασης και/ή ΦΠΑ, και όπου αυτά εφαρμόζονται, θα καταβάλλονται από τον αγοραστή, επιπρόσθετα του τιμήματος πώλησης, ως εφαρμόζονται.