Πραγματοποιήθηκε στον Πολυχώρο Αττικόν, η 34η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Round 7 Πάφου, κατά τη διάρκεια της οποίας εκλέχθηκε και το νέο Συμβούλιο για την περίοδο 2022-2023, με πρόεδρο του φορέα τον Λεόντιο Τσέλεπο.

Η πλήρης σύνθεση του νέου συμβουλίου είναι η ακόλουθη: Λεόντιος Τσέλεπος (Πρόεδρος),  Ιωάννης Χρυσάνθου (Αντιπρόεδρος), Αντρέας Πέτρου (Πρώην Πρόεδρος), Σάββας Σαββίδης (Γραμματέας), Νικόλας Κωνσταντίνου (Βοηθός Γραμματέας), Κυριάκος Παυλίδης (Αξιωματούχος Διεθνών Σχέσεων), Παναγιώτης Παυλίδης (Ταμίας), Γιώργος Χαραλάμπους (Βοηθός Ταμίας) και Πέτρος Πέτρου (Μέλος).

Στην 34η Ετήσια Γενική Συνέλευση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Πέγειας Μαρίνος Λάμπρου, ο Πρόεδρος του Round Table Κύπρου Ιάκωβος Κεφάλας, εκλεκτοί προσκεκλημένοι, μεταξύ αυτών οι Ολυμπιονίκες Μίλαν Τραϊκοβιτς και Κυριάκος Ιωάννου, ο Λούης Πατσαλίδης, αντιπροσωπίες από όλα τα παραρτήματα Round Table Κύπρου και μέλη των αδελφών οργανισμών 41 Club και Ladies Circle.

Ο απερχόμενος πρόεδρος, Αντρέας Πέτρου, στον απολογισμό σημείωσε ότι παρόλο που χρειάστηκε να αναβληθούν κάποιες εκδηλώσεις λόγω των υγειονομικών μέτρων κατά της πανδημίας, το 2022 επανέκαμψε με πλειάδα πετυχημένων εκδηλώσεων. Θεατρικές παραστάσεις, stand-up comedy, Gala Party με τους Onirama, Business dinners με διακεκριμένους ομιλητές, παραθλήματα για την καμπάνια Αccess City και άλλα πολλά. Αποκορύφωμα η καλοκαιρινή συναυλία στο Δημοτικό Γήπεδο Πέγειας με τους Γιώργο Νταλάρα και Γιάννη Κότσιρα που την παρακολούθησαν πέραν των 2000 ατόμων και απέφερε σημαντικό όφελος στο φιλανθρωπικό ταμείο της οργάνωσης. Επίσης και φέτος απονεμήθηκαν τρεις υποτροφίες πέραν των 20 χιλιάδων ευρώ από τον όμιλο Thanos Hotels & Resorts και το Round Table 7 Πάφου.

« Όλα αυτά βοήθησαν για να βραβευθούμε ως καλύτερο Round Table της περιφέρειας Νότιας Ευρώπης και Μεσογείου (SEM Region) και αναμένουμε την τελική απόφαση για την ανακήρυξη μας ως Καλύτερο Round Table International αφού έχουμε ήδη προκριθεί στην τελική πεντάδα», είπε ο απερχόμενος πρόεδρος.

Ο νέος πρόεδρος, Λεόντιος Τσέλεπος, αφού ευχαρίστησε τα μέλη για την τιμή που του έκαναν να τον εκλέξουν στο αξίωμα του προέδρου αναφέρθηκε στους στόχους του νέου συμβουλίου και υποσχέθηκε ότι θα δουλέψουν όλοι σκληρά για την περεταίρω ευαισθητοποίηση της κοινωνίας και του επιχειρηματικούς κόσμου για τη βελτίωση της προσβασιμότητας μέσω της καμπάνιας Access city, την περεταίρω ενδυνάμωση του ταμείου υποτροφιών Thanos Hotels & Resorts και Round Table 7 Πάφου και την στήριξη του Συνδέσμου Παιδιά με Ηπατικές Παθήσεις – Γιώργος Ψαράς – Round Table.  

« Γενικός στόχος να διατηρήσουμε το Round Table 7 Πάφου ως ένα από τα πιο ενεργά σύνολα που προσφέρουν στην πόλη της Πάφου και την κοινωνία γενικότερα και είμαστε ανοικτοί σε συνεργασίες και συνέργειες με άλλα οργανωμένα σύνολα», κατέληξε.