Σκαμπανεβάσματα παρουσιάζει ο καιρός της επόμενες μέρες. Ενώ γενικά θα είναι κυρίως αίθριος, παροδικές αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν βροχές και χιόνια, ειδικά τα απογεύματα. Το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους είναι 51 εκατοστά. Αναλυτικά η πρόγνωση μέχρι και την Πέμπτη:
 
Το απόγευμα της Κυριακής ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά αυξημένες νεφώσεις πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές, στα ορεινά, ή και παροδικά χιόνι ή χιονόνερο, στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους. Η αραιή σκόνη, που πιθανό να παρατηρείται, αναμένεται να υποχωρήσει σύντομα.
 
Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τοπικά στα ορεινά και ενδεχομένως στα ημιορεινά θα σχηματιστεί παγετός.
 
Αύριο Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά αυξημένες νεφώσεις, νωρίς το απόγευμα, πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές, στα ορεινά ή και τα νοτιοδυτικά και παροδικά χιόνι ή χιονόνερο, στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 18 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Την Τρίτη και την Τετάρτη, περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με συννεφιά, ενώ από το απόγευμα της Τρίτης αναμένονται μεμονωμένες βροχές. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους πιθανό να πέσει παροδικά χιόνι ή χιονόνερο.
 
Την Πέμπτη, αρχικά ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά σταδιακά θα καταστεί μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά συννεφιασμένος, με τοπικές ελαφρές βροχές.
 
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή μέχρι την Τετάρτη, για να κυμανθεί κοντά στους κλιματικούς μέσους όρους. Την Πέμπτη αναμένεται να σημειώσει άνοδο, κυρίως στο εσωτερικό και τα ορεινά, όπου θα κυμανθεί πιο πάνω από τους κλιματικούς μέσους όρους.
 
Πηγή: philenews
 

Ο καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για τις επόμενες μέρες